Christelijke Muziek & Concertagenda

Concert Schrijvers voor Gerechtigheid Voorthuizen, Gelderland


Naam:
Concert Schrijvers voor Gerechtigheid
Datum:
18 augustus 2016

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
20:00u - 21:30u

Omschrijving:

Schrijvers voor Gerechtigheid geeft een optreden op camping 't Beloofde Land. Hun liederen over recht, gerechtigheid en armoede staan centraal tijdens de avond.
Als kerk willen we zingen over de dingen waar Gods hart vol van is. Gods hart klopt voor gerechtigheid, maar toch zingen we daar weinig over. Daarom maakt Schrijvers voor Gerechtigheid nieuwe, Nederlandstalige liederen over gerechtigheid en armoede om te zingen in de kerk.
Schrijvers voor Gerechtigheid is ontstaan toen een paar liedschrijvers beseften dat, hoewel de Bijbel vol staat geschreven over het onderwerp ‘gerechtigheid’, hier nog maar weinig over werd gezongen in de kerken van Nederland. Hoogste tijd dus voor goed zingbare Nederlandstalige liedjes die dit onderwerp bezingen. Ze verzamelden een aantal schrijvers uit hun netwerk en sloten zich voor een paar dagen op in het ‘Witte Huis’ te Voorthuizen. Het resultaat van deze dagen was de eerste CD van Schrijvers voor Gerechtigheid: ‘Zeeën van Recht’, die in april 2011 uitkwam. De CD werd goed ontvangen en kerken begonnen de liederen te spelen. Maar het doel was nog niet helemaal bereikt. Daarom ging de groep in 2013 opnieuw een paar dagen samen schrijven. Dit keer was het resultaat de CD ‘Licht Aan’ die in april 2014 uit werd gebracht.

Adres:
Bosweg 17
Postcode:
3781 NG
Plaats:
Voorthuizen (Boek overnachting in Voorthuizen)
Dagje uit in Voorthuizen | Activiteiten Gelderland

Provincie:
Gelderland

Thema:
Anders
Soort:
Gospel (meer gospelconcerten)
Uitvoering:
Band
Doelgroep:
Alle leeftijden


Entreeprijs volwassenen:
€ 6,00
Entreeprijs kinderen:
€ 4,00

Rolstoeltoegankelijk:
Ja

Meer concerten:
Alle concerten van Schrijvers voor Gerechtigheid.
Telefoon:
0342472942

Kaarten:
http://www.truetickets.nl/e/9972/schrijvers-voor-gerechtigheid-in-concert-voorthuizen

Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2016-04-12 16:51:31

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.

Muziek voor Elkaar