Christelijke Muziek & Concertagenda

Israel Houghton & New Breed Aalsmeerderbrug, Noord-Holland


Naam:
Israel Houghton & New Breed
Datum:
28 mei 2016

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
2000u - u
Omschrijving:

Maak een select lijstje van artiesten waarvoor het Nederlandse publiek keer op keer warm loopt, en Israel Houghton en zijn band New Breed staan er gegarandeerd op. Op 28 mei is het weer zo ver: dan keert de gepassioneerde zanger, gitarist en aanbiddingsleider terug voor het eerste volledige optreden in Nederland sinds het verschijnen van zijn nieuwe album ‘Covered: Live in Asia’.

De Levend Evangelie Gemeente in Aalsmeerderbrug vormt ditmaal het decor voor het optreden op 28 mei. Israel & New Breed hebben de afgelopen jaren regelmatig Nederland bezocht, en telkens opnieuw bleken de optredens memorabel en druk bezocht. Geen wonder dat de live albums van Israel, waaronder zijn nieuwste (‘Covered: Live In Asia’) ook geliefd zijn. Met ‘Covered: Live in Asia’ liet Houghton eind vorig jaar horen, nog altijd tot de absolute muzikale wereldtop te behoren. En nee, dat is geen reclamehype. Wie de Amerikaan live heeft meegemaakt, zal het volop bevestigen. Israel & New Breed weten energie en passie op een ongekend hoog niveau te houden, terwijl de muziek tot in de finesses verzorgd blijft. Met zijn live concerten laat Houghton mensen ervaren wat ‘vreugde in geloof’ inhoudt!

Adres:
Kruisweg 55
Postcode:
1436
Plaats:
Aalsmeerderbrug (Boek overnachting in Aalsmeerderbrug)
Dagje uit in Aalsmeerderbrug | Activiteiten Noord-Holland

Provincie:
Noord-Holland

Thema:
Anders
Soort:
Gospel (meer gospelconcerten)
Uitvoering:
Solist(en)
Doelgroep:
Alle leeftijden

Uitvoerenden:
Israel Houghton
New Breed

Entreeprijs:
€ 37,00

Rolstoeltoegankelijk:
Onbekend
Weer:
Overdekt

Internetadres:
http://www.events4christ.nl/index.php/event/4220-israel-new-breed-2016-covered
Meer concerten:
Alle concerten van Israel Houghton.


Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2016-03-08 15:07:03

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.

Muziek voor Elkaar