Christelijke Muziek & Concertagenda

Lou Fellingham & band & projectkoor Alphen aan den Rijn, Zuid-Holland


Naam:
Lou Fellingham & band & projectkoor
Datum:
12 juni 2016

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
2000u - u
Omschrijving:

Britse Lou Fellingham tourt opnieuw door Nederland met band en projectkoor

Het Nederlandse publiek staat internationaal bekend als kritisch, maar ook zeer loyaal als de vonk overslaat. Lou Fellingham kan het bevestigen. De Britse zangeres en aanbiddingsleidster maakte het laatste mee tijdens haar eerdere optredens in ons land. De warme reacties op haar eerdere tours vroegen om een vervolg dat er in juni ook komt; opnieuw met begeleidingsband en een projectkoor van The Choir Company.

Lou Fellingham staat te boek als één van de meest gerespecteerde zangeressen en aanbiddingsleidsters in Groot-Brittannië. Ze is al jaren betrokken bij festivals als New Wine en de Stoneleigh Bible Week. De meeste mensen herkennen haar echter nog van haar band Phatfish, die ze samen met haar echtgenoot Nathan leidde. Het is die mix van pop/rock repertoire en aanbidding gericht op samenzang, die haar uniek maakt. Maar verreweg de meeste liefhebbers van haar muziek worden over de streep getrokken door haar warme persoonlijkheid en herkenbare stemgeluid. Haar bekendste lied ‘There Is A Day’ (in het Nederlands vertaald ‘Er Is Een Dag’) werd niet voor niets één van de meest geliefde aanbiddingsliederen van Europa.

Met haar begeleidingsband en een, speciaal voor deze tour samengesteld, projectkoor van The Choir Company zullen de optredens van 10 t/m 12 juni voor elk wat wils bieden. The Choir Company brengt al jaren enthousiast zangtalent samen om als koor projecten een bijzondere meerwaarde te geven. Of je nu liefhebber bent van Lou’s Phatfish repertoire, haar solo albums (waaronder het recente ‘Fascinate’) of aangetrokken wordt door de bijzonder sympathieke sfeer bij de aanbiddingsavonden onder haar leiding; deze optredens maken het al vroeg hoogzomer in Nederland!

Adres:
Marsdiep 289
Postcode:
2401 XH
Plaats:
Alphen aan den Rijn (Boek overnachting in Alphen aan den Rijn)
Dagje uit in Alphen aan den Rijn | Activiteiten Zuid-Holland

Provincie:
Zuid-Holland

Thema:
Anders
Soort:
Gospel (meer gospelconcerten)
Uitvoering:
Koor, Orkest en Solist(en)

Uitvoerenden:
Lou Fellingham
The Choir Company

Entreeprijs:
€ 19,50

Rolstoeltoegankelijk:
Onbekend
Weer:
Overdekt

Internetadres:
http://www.events4christ.nl/index.php/event/4217-lou-2016
Meer concerten:
Alle concerten van Lou Fellingham.


Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2016-03-08 14:47:39

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.

Muziek voor Elkaar