Christelijke Muziek & Concertagenda

Passie- en Paasconcert Amersfoort, Utrecht


Naam:
Passie- en Paasconcert
Datum:
26 maart 2016

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
19:30u - 21:30u
Omschrijving:

Christelijk Gemengd koor ‘Cantate Deo’ o.l.v. Peter Eilander geeft op Stille Zaterdag (26 maart) een groot Passie-en Paasconcert in de Sint-Joriskerk te Amersfoort. Ook dit concert staat in het teken van het 50-jarig jubileum van het koor. In dit concert krijgt de luisteraar weer alle facetten van ‘Cantate Deo’ te horen: de psalmen, de gezangen, de geestelijke liederen en de klassieke werken zoals „Leiden Christi” van F. Mendelssohn en het 6e en 7de kruiswoord van Th. Dubois. Aart Mateboer (tenor) zal in beide stukken een behoorlijk aandeel leveren. De diepte van het lijden en de triomf van de opstanding zullen extra luister bijgezet worden door koperkwintet Imperial Brass. Medewerking wordt ook verleent door Johan van der Graaf (orgel) en Jaap Eilander (vleugel).

Adres:
St. Joriskerk, Hof 1
Postcode:
3811 CJ
Plaats:
Amersfoort (Boek overnachting in Amersfoort)
Dagje uit in Amersfoort | Activiteiten Utrecht

Provincie:
Utrecht

Thema:
Pasen
Soort:
Klassiek (meer klassieke concerten)
Uitvoering:
Piano, orgel en zangers

Uitvoerenden:
Cantate Deo o.l.v. Peter Eilander, Aart Mateboer (tenor), Imperial Brass (koperkwintet), Johan van der Graaf (orgel) en Jaap Eilander (vleugel)

Entreeprijs:
€ 15,00


Internetadres:
http://www.cantatedeo.nl
Email adres:
pr apenstaartje cantatedeo.nl
Meer concerten:
Alle concerten van Cantate Deo.


Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2016-02-23 19:49:21

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.

Muziek voor Elkaar