Christelijke Muziek & Concertagenda

Adrian Snell The Passion 2016 Rotterdam, Zuid-Holland


Naam:
Adrian Snell The Passion 2016
Datum:
25 maart 2016

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
2000u - u
Omschrijving:

Dit jaar bleek hoezeer het publiek gewacht had op een live uitvoering van Adrian Snell’s ‘The Passion’ in Nederland. Het meesterwerk van de Brit, dat het paasverhaal muzikaal vertolkt, werd op veler verzoek uitgevoerd door Snell zelf; bijgestaan door een volledige band en een projectkoor van The Choir Company. Met groot succes: alle concerten waren uitverkocht. Voor zowel de bezoekers als diegenen die achter het net visten, is er goed nieuws: rond pasen 2016 keert Adrian Snell met band (en The Choir Company) terug om opnieuw een reeks concerten met ‘The Passion’ te geven!

Adrian Snell is een componist en singer-songwriter met veel gezichten. Zijn omvangrijke werk bevat instrumentale albums, intieme luistermuziek, pop/rock songs en muziek waarin ruim baan gegeven wordt aan het experiment. Hij krijgt echter verreweg de meeste herkenning met zijn thematische werken, waarvan ‘The Passion’ ongetwijfeld de grootste is. De een noemt het een rockopera; de ander een werk waarin invloeden uit klassieke, moderne en koormuziek samen komen. Door middel van de songs wordt de luisteraar meegevoerd in het paasverhaal, met haar verschillende hoofdrolspelers. Het brengt het paasverhaal op een unieke manier tot leven!

Ook komend jaar wordt Adrian Snell bij ‘the Passion’ bijgestaan door een projectkoor van The Choir Company, onder leiding van Maarten Wassink. De band zal bestaan uit multi-instrumentalist Dave Bainbridge (bekend van Iona), Marcel Zimmer, Elisa Krijgsman, Mark Dekkers, Peter van Essen en Jonny Boston.

De ervaring van de uitverkochte concerten in 2015 leert, dat men er met het reserveren van kaarten vroeg bij moet zijn om niet achter het net te vissen!

Adres:
Van Malsenstraat 104
Postcode:
3074 PZ
Plaats:
Rotterdam (Boek overnachting in Rotterdam)
Dagje uit in Rotterdam | Activiteiten Zuid-Holland

Provincie:
Zuid-Holland

Thema:
Anders
Soort:
Pop (meer popconcerten)
Uitvoering:
Orkest en Solist(en)
Doelgroep:
Alle leeftijden

Uitvoerenden:
Adrian Snell
The Choir Company
Dave Bainbridge
Marcel Zimmer
Elisa Krijgsman
Mark Dekkers
Peter van Essen
Jonny Boston

Entreeprijs:
€ 24,50

Rolstoeltoegankelijk:
Ja
Weer:
Overdekt

Internetadres:
http://www.events4christ.nl/index.php/event/4185/0
Meer concerten:
Alle concerten van Adrian Snell.


Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2016-02-16 15:58:31

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.