Christelijke Muziek & Concertagenda

Instrumentaal concert The Musix in Nunspeet Nunspeet, Gelderland


Naam:
Instrumentaal concert The Musix in Nunspeet
Datum:
6 februari 2016

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
19u - 30u
https://www.youtube.com/watch?v=1lEDK6_2Dv0
Beluister geluidsfragment
Omschrijving:

THE MUSIX komen ook naar Nunspeet

D.V. zaterdag 6 februari wordt er in de Gereformeerde Kerk te Nunspeet een instrumentaal nieuwjaarsconcert gegeven door The Musix. The Musix bestaan uit Maria Knops harp, Lianne Laurens dwarsfluit, Corrie Wielink viool, Csaba Erdös cello, Arie van der Vlist en Lennert Knops orgel en piano.

Het concert voor jong en oud kenmerkt zich door de ongedwongen sfeer waarin het mogelijk is om ontspannen te luisteren naar prachtige muziek.
Het programma bestaat uit (licht) klassieke muziek. Een zeer gevarieerd programma met spectaculaire werken, maar ook romantische ingetogen muziek. Een aantal nummers spelen de musici samen, maar er staan bijv. ook solo’s op het programma. Zo spelen de musici een speciaal voor dit concert gecomponeerde Intrada Festiva en zijn er diverse ‘gouden’ klassiekers te beluisteren als Arrival of the Queen of Sheba van Händel en de Second Waltz van Shostakovich. Tijdens de pauze kunt u iets nuttigen en de 1e cd van The Musix aanschaffen.

Tijdens deze Nieuwjaarstour wordt er een nieuwe cd gepresenteerd. De cd ‘INTERLUDIO’ is recent opgenomen door Excellent Recordings in de St. Maartenskerk van Tiel. Op deze cd staat een compilatie van muziek die de afgelopen tien jaar tijdens de nieuwjaarsconcerten is gespeeld.

De entreeprijs voor het concert is € 10,- per persoon. Reserveert u vooraf, dan ontvangt u 25% korting per persoon van de hoofdsponsor Gezinsenergie.nl. Reserveer dus snel via www.nieuwjaars-concert.nl uw kaarten. Aanvang van de concerten is 19.30 uur. Deuren zijn vanaf 19:00 uur open.

Adres:
Driestweg 4
Postcode:
8071BT
Plaats:
Nunspeet (Boek overnachting in Nunspeet)
Dagje uit in Nunspeet | Activiteiten Gelderland

Provincie:
Gelderland

Thema:
Anders
Soort:
Anders (meer concerten)
Uitvoering:
Instrumentaal
Doelgroep:
Alle leeftijden

Uitvoerenden:
Lennert Knops/ orgel
Maria Knops/harp
Arie van der Vlist/piano
Csaba Erdos/cello
Corrie Wielink/viool
Lianne Laurens/dwarsfluit

Entreeprijs:
€ 10,00


Internetadres:
http://www.nieuwjaars-concert.nl
Email adres:
info apenstaartje gezinsenergie.nl
Meer concerten:
Alle concerten van Lennert Knops.

Kaarten:
25% korting via www.nieuwjaars-concert.nl

Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2016-01-27 20:20:25

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.

Muziek voor Elkaar