Christelijke Muziek & Concertagenda

Trinity in de Bethelkerk in Barneveld Barneveld, Gelderland


Naam:
Trinity in de Bethelkerk in Barneveld
Datum:
27 februari 2016

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
20:00u - 22:30u

Omschrijving:

Trinity is een band bestaande uit 4 Nederlandse mannen. Hun mix van Zuid- Amerikaanse en Ierse folk met Afrikaanse muziek. Op het podium zorgt hun optreden voor een feest!

Trinity's muzikale reis voerde hen al door vele landen en naar vele plaatsen, en in februari doen ze Barneveld aan. Hun mix van Zuid-Amerikaanse en Ierse folk met Afrikaanse beats en pop grooves belooft weer uit te monden in een groot feest!

De vier mannen van Trinity waren al lang bezig met het maken van muziek, maar vanaf 2004 ontdekten ze een winnende formule. Ze creëerden hun eigen sound door Latijns- Amerikaanse en Ierse invloeden met allerhande andere wereldmuziek te combineren. Popmuziek met wereld-invloeden: Worldbeat. De muzikale reis van de vier leidde tot nu toe tot 6 albums: Inicio (2007), Cada Dia (2009), Este Momento (2010), Pueblos Todos (LIVE) (2011), Qué Mas (2012) en MUNDO (2014). Van alle albums verkochten ze inmiddels tienduizenden exemplaren.
Hun muziek is levendig, emotievol en feestelijk. Een genot voor het oor en de dansvoeten. De band karakteriseert zich ook door verschillende talen te combineren zoals Spaans en Engels, maar ook Zulu en Frans. Op MUNDO heeft Trinity samengewerkt met producer Gordon Groothedde om hun sound verder te ontwikkelen en de verschillende invloeden te integreren tot één geheel.

Adres:
Groen van Prinstererlaan 2
Postcode:
3771 CD
Plaats:
Barneveld (Boek overnachting in Barneveld)
Dagje uit in Barneveld | Activiteiten Gelderland

Provincie:
Gelderland

Thema:
Anders
Soort:
Gospel (meer gospelconcerten)
Uitvoering:
Band
Doelgroep:
Alle leeftijden

Uitvoerenden:
Stichting Jongeren Concerten Barneveld is opgericht in 2008 met het idee om voor de jongeren in Barneveld en omgeving iets te organiseren vanuit de kerk om te laten zien dat ook dit de kerk is.

Die jongeren zijn al lang niet meer alleen maar die jongeren.
Ons jaarlijks concert is er voor iedereen. Voor jong en oud, voor iedereen die het leuk vind om naar gospel muziek te luisteren, luidkeels mee te zingen, even weg te dromen of gewoon om een avond te genieten!

Wij streven er naar ieder jaar weer een mooie act neer te zetten. Voor iedereen toegangkelijk, laag drempelig en altijd met Christelijk tintje. Waarom? Omdat we willen laten zien dat ook dit de kerk is anno 2015!
En om de muziek te delen die ons zelf zo aanspreekt!

Entreeprijs:
€ 15,00

Rolstoeltoegankelijk:
Ja
Opmerking toegankelijk:
Neem gerust contact op voor meer informatie
Weer:
Overdekt
Invalidentoilet:
Ja

Internetadres:
http://www.sjcb.nu
Email adres:
sjcb apenstaartje live.nl
Meer concerten:
Alle concerten van Trinity.


Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2016-01-15 14:21:30

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.

Muziek voor Elkaar