Christelijke Muziek & Concertagenda

Chr.Gem.Koor 'Cantate Deo inloopavond nieuwe (project) leden o.a. werken Mendelssohn Amersfoort, Utrecht


Naam:
Chr.Gem.Koor 'Cantate Deo inloopavond nieuwe (project) leden o.a. werken Mendelssohn
Datum:
4 februari 2016

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
19.45u - 22.00u
Omschrijving:

(PROJECT)LEDEN WELKOM BIJ ‘CANTATE DEO’

Zingt u ook zo graag? Dan krijgt u nu de gelegenheid om (project)lid te worden van Christelijk Gemengd Koor ‘Cantate Deo’ in Amersfoort o.l.v. Peter Eilander.
Ons laatste 50-jarig jubileumconcert staat gepland op de stille zaterdag D.V. 26 maart a.s. in de Sint-Joriskerk in Amersfoort. Dan zullen er werken/bewerkingen worden gezongen van Peter Eilander, F. Mendelssohn, P. Stolk, L. Larson, C. Gounoud, A. van Vliet e.e.a. Zo staat het onvoltooide oratorium ‘Christus’ van F. Mendelssohn op het programma. Aan dit concert zal meewerken Imperal Brass, koperkwintet, Aart Mateboer, tenor, Jaap Eilander, vleugel en Johan van der Graaf, orgel.
D.V. zaterdag 17 december 2016 geven wij een Kerstconcert in de Sint-Joriskerk in Amersfoort. Uitgevoerd wordt onder andere ‘Von Himmel hoch’ van F. Mendelssohn. Aan dit concert werken mee Judith Sportel, sopraan, Jaap Eilander, vleugel en Johan van der Graaf, orgel. In beide concerten zal D.V. ‘Cantate Deo’ weer de unieke mix in repertoire laten horen. De psalmen, de geestelijke liederen en de klassieke werken.
Heeft u belangstelling en bent u bij voorkeur sopraan, tenor of bas dan bent u van harte welkom om vrijblijvend naar de open repetitieavonden op donderdag 4 februari 2016 te komen. Wij repeteren van 19.45 tot 22.00 uur in ‘De Lichtkring’, Laan naar Emiclaer 1 in Amersfoort. Naast deze open repetitieavond is het altijd mogelijk om vrijblijvend een repetitieavond bij te wonen.
Wilt u zich niet voor een langere periode binden, dan is het ook mogelijk om projectlid te worden. U bent dan lid voor de periode 1 februari tot en met 17 december 2016.
Zie voor overige informatie onze website: www.cantatedeo.nl of neem contact op met Sophie Zenuni (ledenzorg@cantatedeo.nl; telefoon 06 44 04 85 77).

Adres:
De Lichtkring, Laan naar Emiclaer 1
Postcode:
3823 EG
Plaats:
Amersfoort (Boek overnachting in Amersfoort)
Dagje uit in Amersfoort | Activiteiten Utrecht

Provincie:
Utrecht

Thema:
Anders
Soort:
Klassiek (meer klassieke concerten)
Uitvoering:
Anders
Anders:
Inloopconcert (project)leden


Entreeprijs:
Gratis

Rolstoeltoegankelijk:
Ja
Weer:
Overdekt
Invalidentoilet:
Ja

Internetadres:
http://www.cantatedeo.nl
Email adres:
pr apenstaartje cantatedeo.nl
Meer concerten:
Alle concerten van Chr. Gemengd Koor 'Cantate Deo' o.l.v. Peter Eilander.
Telefoon:
06-44048577


Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2016-01-09 23:10:11

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.

Muziek voor Elkaar