Christelijke Muziek & Concertagenda

Worshipconcert met Martin Smith: 'This Awakening' Amsterdam-Zuidoost, Noord-Holland


Naam:
Worshipconcert met Martin Smith: 'This Awakening'
Datum:
15 januari 2016

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
20:00u - 21:30u
https:
Beluister geluidsfragment
Beluister geluidsfragment #2
Omschrijving:

Trap je jaar af met Martin Smith, bij het ‘This Awakening’ worshipconcert in Amsterdam

De drijvende kracht achter de band Delirious?, Martin Smith zal vijftien januari zijn opwachting maken voor een exclusief worshipconcert ’This Awakening’ in C3 Church Amsterdam. Martin Smith is één van de bekendste liedschrijvers en aanbiddingsleiders van deze tijd.

Eerder dit jaar organiseerde C3 Church Amsterdam een concert met zangeres Shirma Rouse, achtergrondzangeres voor popster Anouk en halvefinalist in The Voice of Holland. Nu openen ze hun podium voor een worshipconcert met Martin Smith.

Volgens pastor Steve Warren van C3 Church Amsterdam is dit niet zomaar een concert. De avond heeft als doel om een opwekking in mensenlevens te brengen. “Het is een eer om Martin Smith bij ons te hebben. Jarenlang had hij impact op mensen door zijn muziek en zijn toewijding aan Christus. We willen een avond die impact gaat hebben, en met Martin Smith in ons midden verwachten we niets minder dan dat!”

De muziek van Martin Smith drukte een stempel op generaties van gelovigen over heel de wereld. Met Delirious? bracht hij nummers uit die zeer geliefde songs van de kerk wereldwijd werden. Smith hield daar niet op, na een korte pauze en wat schrijfwerk, introduceerde hij de solo-album’s ‘Gods Great Dance Floor Step 1 & 2’, waarmee hij in vele landen toerde. Smith is een fenomenale aanbiddingsleider wiens muziek zich kan meten met de top van de popwereld.

Ook 2016 steekt Martin Smith weer nieuw in, door met zijn nieuwe band ‘Army of Bones’ de wereld over te gaan. Hij heeft recentelijk zijn debuutsingle uitgebracht. Als dat een indicatie is van wat er gaat komen, dan is er nog heel veel om naar uit te kijken.

‘This Awakening’ zal Martin Smith’s eerste concert zijn van het jaar. Zijn concerten staan bekend als een geweldige samensmelting van muzikale ervaringen en God die de leiding neemt van de avond. “We gaan een geweldige avond krijgen en ik kijk echt uit naar wat God gaat doen”, zegt Smith.

Dit is een avond die je niet wilt missen!

Bestel nu je tickets online via:
http://myc3church.nl/en/shop/this-awakening-worship-concert-met-ma
rtin-smith/

* Ticket Prijs: € 15 online, € 17,50 aan de deur.

Adres:
Paasheuvelweg 24
Postcode:
1105 BJ
Plaats:
Amsterdam-Zuidoost (Boek overnachting in Amsterdam-Zuidoost)
Dagje uit in Amsterdam-Zuidoost | Activiteiten Noord-Holland

Provincie:
Noord-Holland

Thema:
Anders
Soort:
Rock (meer rockconcerten)
Uitvoering:
Zang en instrument


Entreeprijs:
€ 15,00


Email adres:
info apenstaartje c3amsterdam.nl
Meer concerten:
Alle concerten van Martin Smith.
Telefoon:
+ 31 (0) 20 33 123 66


Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2016-01-02 15:18:32

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.

Muziek voor Elkaar