Christelijke Muziek & Concertagenda

Benefiet-Kerstconcert met samenzang Maarsbergen, Utrecht


Naam:
Benefiet-Kerstconcert met samenzang
Datum:
9 december 2015

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
20.00u - 22.00u
Beluister geluidsfragment
Omschrijving:

Woensdag 9 december 2015
Benefiet-Kerstconcert met samenzang

Op woensdag 9 december 2015, in de tweede adventsweek, kunt u in de Dorpskerk in Maarsbergen genieten van een prachtig kerstconcert dat ons koor daar zal geven. Maar het wordt zeker niet ! alleen luisteren naar onze mooie muziek, ú/jij mag ook meezingen!!! Er is dus samenzang (bekende kerstliederen) en dit wordt begeleid door het orgel, bespeeld door Andries den Besten uit Nijkerk.

Het is tevens een benefiet concert, een groot deel van de opbrengst gaat namelijk naar de Stichting Maladah Gambia uit Maarn. Gambia is een mooi West-Afrikaans land, gelegen aan weerszijden van de Gambia-rivier. Het wordt omsloten door Noord en Zuid Senegal en in het westen grenst het aan de oceaan. De inwoners zijn vriendelijk en behulpzaam, maar nog steeds erg arm. Door een tekort aan werkgelegenheid heeft het overgrote deel van de bevolking geen werk, dus ook geen inkomsten. Hierdoor kunnen de ouders de kinderen niet naar school laten gaan. Weliswaar is het onderwijs gratis, maar een eigen bijdrage voor materialen is verplicht en dat is voor velen een te groot probleem. Daar probeert de Stichting wat aan te doen en met de gekozen aanpak kan de Stichting voor veel kinderen een helpende hand bieden. Hierdoor krijgen deze kinderen weer een kans en kunnen zij helpen het land verder op te bouwen.

Kaarten zijn op woensdag 9 december 2015 bij de ingang van de kerkzaal verkrijgbaar en kosten € 12,-. De kerk is open vanaf 19.30 uur en het concert begint om 20.00 uur. In voorverkoop kunt u voor slecht € 10,- kaarten bestellen. Dit kan tot en met 6 december 2015 per email (ariedegroot@12move.nl) of telefonisch (06-29025937).

Een concert dat u niet mag missen. Tot ziens op 9 december 2015 in de Dorpskerk van de PKN Maarn/Maarsbergen !!!!

Adres:
Dorpskerk, Woudenbergseweg 52, Maarsbergen
Postcode:
3953 MH
Plaats:
Maarsbergen (Boek overnachting in Maarsbergen)
Dagje uit in Maarsbergen | Activiteiten Utrecht

Provincie:
Utrecht

Thema:
Anders
Soort:
Gospel (meer gospelconcerten)
Uitvoering:
Ko(o)r(en) en Samenzang
Doelgroep:
Alle leeftijden


Entreeprijs volwassenen:
€ 12,00
Entreeprijs kinderen:
€ 10,00

Rolstoeltoegankelijk:
Ja
Weer:
Overdekt

Internetadres:
http://www.kerkenmaarnmaarsbergen.nl
Email adres:
ariedegroot apenstaartje 12move.nl
Meer concerten:
Alle concerten van 40+ Gospelkoor Good News.
Telefoon:
06-29025937


Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2015-11-30 17:23:25

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.

Muziek voor Elkaar