Christelijke Muziek & Concertagenda

Brisk speelt in Bach4ever! Rotterdam, Zuid-Holland


Naam:
Brisk speelt in Bach4ever!
Datum:
21 november 2015

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
15:00u - 16:00u
https://www.bing.com/videos/search?q=brisk+ensemble+youtube&qpvt=brisk+ensemble+you+tube&FORM=VDRE#view=detail&mid=1E7F875CA3EFB4A28B0B1E7F875CA3EFB4A28B0B
Omschrijving:

BRISK is een term uit de Engelse consortmuziek. Het woord betekent ‘levendig, wakker en snel’. En dat is ook precies wat BRISK Recorder Quartet Amsterdam is: een energiek, inventief en vernieuwend ensemble.
Op zaterdagmiddag 21 november a.s. treedt Brisk op in Centrum Pro Rege, Oudedijk 113 in Kralingen. Op het programma staat muziek van Johann Sebastian Bach. Ongetwijfeld zal het ensemble laten horen, hoe sprankelend de muziek van de oude meester is. Het concert begint om 15:00 en er zijn nog kaarten te koop! Kinderen, die jonger zijn dan 15 jaar, mogen gratis mee. En studenten betalen slechts 5 euro. Kaarten zijn te koop bij Boekhandel Amesz, Voorschoterlaan 145, La Mer/Berlioz, Kortekade 14 en Van der Heijde Bladmuziek, Coolsingel 119 (Donner), Reserveren kan ook via de website www.muzikc.nl.
BRISK heeft een enorme verzameling blokfluiten die door bouwers uit de hele wereld speciaal voor hen gemaakt zijn. Een concert van BRISK is dan ook spectaculair om naar te kijken. Contact met het publiek is heel belangrijk voor BRISK en ze treden ook graag en vaak op voor kinderen.
Het ensemble is met oude en nieuwe muziek op meer dan tien cd’s te beluisteren, die allemaal zeer goede kritieken kregen.
Een concert van BRISK is een feest om naar te kijken! De (internationale) pers prees het spelplezier en de virtuositeit van het ensemble.
Dit is het tweede concert waarbij de muziek van Bach op een verfrissende manier wordt uitgevoerd. De volgende concerten in deze serie zijn op 12 maart volgend jaar met het duo Sax & Sticks: percussie en saxofoon: winnaars van het Grachtenfestival. Op 19 maart komt de bekende pianist Ivo Janssen. Hij speelt muziek van Bach en Shostakovich. Op 22 april is het laatste concert in deze serie met Vento do Norte, het fameuze saxofoonensemble uit Portugal.

Adres:
Kerkelijk en Cultureel Centrum Pro Rege
Postcode:
3062AD
Plaats:
Rotterdam (Boek overnachting in Rotterdam)
Dagje uit in Rotterdam | Activiteiten Zuid-Holland

Provincie:
Zuid-Holland

Thema:
Anders
Soort:
Klassiek (meer klassieke concerten)
Uitvoering:
Ensemble
Doelgroep:
Alle leeftijden
Anders:
Bach4ever

Uitvoerenden:
blokfluitensemble Brisk o.l.v. Bert Honig

Entreeprijs volwassenen:
€ 17,50
Entreeprijs kinderen:
Gratis

Rolstoeltoegankelijk:
Ja
Invalidentoilet:
Ja
Lift:
Ja

Internetadres:
http://ww.muzikc.nl
Email adres:
kaarten apenstaartje muzikc.nl
Meer concerten:
Alle concerten van Stichting Muzikc.
Telefoon:
010 4520171

Kaarten:
kaarten@muzikc.nl

Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2015-11-12 21:43:32

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.

Muziek voor Elkaar