Christelijke Muziek & Concertagenda

Musique Dansante door Leo van Doeselaar Rotterdam, Zuid-Holland


Naam:
Musique Dansante door Leo van Doeselaar
Datum:
27 november 2015

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
20:00u - 21:00u
Omschrijving:

De internationaal bekende organist Leo van Doeselaar speelt op vrijdag 27 november een bijzonder programma in de Hoflaankerk. Onder de titel ‘Musique dansante’ stelde van Doeselaar een spectaculair programma van ‘orgeldansen’ samen. Werken van Bovet (Tangos), Alain (2 Danses a Agni Yavishta), Heiller (Tanztoccata), Ravel (Suite uit Tombeau de Couperin), Bach en Bartok (Roemeense Volksdansen). Naast zijn "Professur" aan de Universität der Künste in Berlijn heeft Leo van Doeselaaar als organist een grote concertpraktijk opgebouwd in binnen-en buitenland en is hij een veelgevraagd jurylid en docent bij internationale orgelfestivals. Hij is titulair organist van de Pieterskerk in Leiden, de Martinikerk in Groningen en het Amsterdamse Concertgebouw.
Het concert begint om 20.00. De verrichtingen van de speler kunnen via de beamer gevolgd worden. Entree: 7,50, studenten 2,50, kinderen tot 12 jaar gratis. De koffie staat voor u klaar! Van harte welkom!

Adres:
Hoflaankerk, Oudedijk 2
Postcode:
3062 AE
Plaats:
Rotterdam (Boek overnachting in Rotterdam)
Dagje uit in Rotterdam | Activiteiten Zuid-Holland

Provincie:
Zuid-Holland

Thema:
Anders
Soort:
Orgel (meer orgelconcerten)
Uitvoering:
Klassiek


Entreeprijs volwassenen:
€ 7,50
Entreeprijs kinderen:
Gratis


Internetadres:
http://www.orgelconcertenhoflaankerk.nl
Meer concerten:
Alle concerten van Leo van Doeselaar.


Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2015-11-09 12:28:20

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.

Muziek voor Elkaar