Christelijke Muziek & Concertagenda

Cabaret voor kinderen Ik timmer er op los Franeker, Friesland


Naam:
Cabaret voor kinderen Ik timmer er op los
Datum:
29 november 2015

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
10.00u - 11.30u
http://www.youtube.com/watch?v=6Ge0UmUo2vU
Omschrijving:

Kindervoorstelling cabaretier Ruurd Walinga in VBG Franeker

Franeker VBG De Philadelphia in Franeker houdt op zondag 29 november een Mega Kids Church. De feestelijke kinderdienst wordt verzorgd door het kidskoor Spetters en cabaretier Ruurd Walinga uit Leeuwarden. Hij speelt zijn kindervoorstelling Ik timmer erop los in het gebouw aan de Holwerdastraat 21 in Franeker.
De show duurt circa drie kwartier. Samen met de kinderen slaat de cabaretier er in het begin van het programma stevig op los, legt hij uit wat het is om een boze bui te hebben, gaat hij stampvoeten en met tanden knarsen, maakt hij een boosheids-top-vijf en houdt hij een wedstrijd boos gezicht maken.
Ruurd Walinga speelt een jongetje dat terecht en onterecht ergens de schuld van heeft gekregen en opgesloten zit in het schuurtje van zijn nep-vader. In het tweede deel ontdekt hij dat de hoofdpersoon van de Bijbel ook onterecht werd beschuldigd en straf kreeg en zelfs ook wel eens boos was. In het stuk zitten diverse liedjes waarbij de kinderen allemaal gebaren kunnen maken. De show is geschikt voor kinderen van de basisschool. Maar ook voor hun ouders is het grappig om te volgen.
Ruurd Walinga is één van de meest gevraagde christelijke cabaretiers in Nederland en treedt op in allerlei kerken en gemeenten. Enkele jaren terug presenteerde hij zijn cd Wie ben jij. Met twaalf programma's voor jong en oud probeert hij het evangelie op een speelse, confronterende en verrassende manier over te brengen. Hij is dit jaar vijftien jaar actief.

Www.waterinwijn.nl of www.vbgfraneker.nl

Meer informatie bij Ruurd Walinga: 06-23449545

Adres:
prof Holwerdastraat 21
Postcode:
8800 AE
Plaats:
Franeker (Boek overnachting in Franeker)
Dagje uit in Franeker | Activiteiten Friesland

Provincie:
Friesland

Thema:
Speciale dienst
Soort:
Cabaret (meer cabaret)
Uitvoering:
Kinderkoor en Orgel
Doelgroep:
Kinderen en Jongeren


Entreeprijs volwassenen:
Gratis
Entreeprijs kinderen:
Gratis


Internetadres:
http://www.waterinwijn.nl
Email adres:
cabaret apenstaartje waterinwijn.nl
Meer concerten:
Alle concerten van Water in Wijn.
Telefoon:
06-23449545


Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2015-10-14 20:02:34

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.