Christelijke Muziek & Concertagenda

Voorjaarsconcert Zangers van St. Frans Venray, Limburg


Naam:
Voorjaarsconcert Zangers van St. Frans
Datum:
6 juni 2015

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
20.00u - 21.30u
Omschrijving:

Voorjaarsconcert 2015 Zangers van St. Frans

Op zaterdagavond 6 juni 2015 verzorgen de Zangers van St. Frans weer een traditioneel voorjaarsconcert in de karakteristieke St. Annakapel in Venray (Noordsingel, Vincent van Gogh-terrein). Onder leiding van dirigent Ad de Vries is er het afgelopen jaar opnieuw hard gewerkt om kerkelijke en klassieke muziek in te studeren. Het Lacrimosa uit het Requiem van Mozart en het Magnificat van Stanford zijn nog maar twee stukken uit de muzikale verrassing die dit jaar op het programma staat.

De Zangers van St. Frans zijn een groep enthousiaste jonge zangers en zangeressen, tussen de 7 en 43 jaar die klassiek en kerkelijk zingen. Het koor, ooit opgericht als jongenskoortje, heeft afgelopen jaar haar 55-jarig jubileum gevierd. Sinds de oprichting heeft het koor vele hoogtepunten gekend, waaronder concerten in binnen- en buitenland en reizen binnen en buiten Europa.

Ook voor dit concert is er gekozen voor een gastkoor. Met Close Harmony groep Haverstro uit Uden, eveneens onder leiding van Ad de Vries, zal het concert met lichte muziek een hele andere wending krijgen.

De entreeprijs voor het concert bedraagt 15 euro. Er zijn nog kaarten beschikbaar. Ze zijn te bestellen via secretaris@zangersvansintfrans.com of verkrijgbaar aan de deur.

Het concert begint om 20.00u, vanaf 19.30u zijn de deuren geopend.

Adres:
St. Annalaan1
Postcode:
5804 AJ
Plaats:
Venray (Boek overnachting in Venray)
Dagje uit in Venray | Activiteiten Limburg

Provincie:
Limburg

Thema:
Anders
Soort:
Klassiek (meer klassieke concerten)
Uitvoering:
Koor en Orgel
Doelgroep:
Alle leeftijden


Entreeprijs volwassenen:
€ 15,00
Entreeprijs kinderen:
€ 15,00


Internetadres:
http://www.zangersvansintfrans.com
Meer concerten:
Alle concerten van Zangers van Sint Frans.
Telefoon:
0478-512001

Kaarten:
kaarten@zangersvansintfrans.com

Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2015-05-30 11:01:09

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.

Muziek voor Elkaar