Christelijke Muziek & Concertagenda

Boerenpraise Roodeschool, Groningen


Naam:
Boerenpraise
Datum:
27 juni 2015

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
20.00u - 21.30u
https://vimeo.com/128180274
Omschrijving:

Zaterdag 27 juni a.s. organiseert Multimissions i.s.m. Huisband ten Boer en Athletes in Action een "Boerenpraise" in de boerderijschuur van de fam. Bos aan de Tilweg 21, Roodeschool.
Het idee om een “Boerenpraise" (een praise avond in een boerenschuur) te houden is ontstaan in 2014. In de loop van dat jaar is er contact geweest tussen de initiatiefnemers en Multimissions hoe dit het beste handen en voeten gegeven zou kunnen worden. Multimissions heeft inmiddels de nodige ervaring opgedaan in het organiseren van concerten en was direct enthousiast over de plannen. Na een aantal vergaderingen met de evenementen projectgroep van Multimissions is er een mooie avond voorbereid.
De avond zal beginnen om 20.00 uur en zal duren tot 21.30 uur. Er zal veel ruimte zijn voor muziek en zang begeleid door Huisband ten Boer. De Huisband zal de avond beginnen waarna Bram Koerts van Athletes in Action zal (s)preken en de organisatie zal promoten. Hierna zal de Huisband weer optreden. Na 21.30 is er uitgebreid tijd om onder het genot van een hapje en een drankje gezellig na te praten. Athletes in Actions is met een promostand aanwezig. Boekhandel de Fakkel uit Delfzijl zal er ook zijn met een boekentafel.
Het beloofd een mooie inspirerende avond te worden. De toegang is vrij. De opbrengst van de te houden inzameling zal ten goede komen aan Athletes in Action. De opbrengst van de consumpties is voor dekking van de onkosten.

Adres:
Tilweg 21, Roodeschool
Postcode:
9983 SP
Plaats:
Roodeschool (Boek overnachting in Roodeschool)
Dagje uit in Roodeschool | Activiteiten Groningen

Provincie:
Groningen

Thema:
Anders
Soort:
Praise (meer praiseconcerten)
Uitvoering:
Praiseband en Samenzang


Entreeprijs volwassenen:
Gratis
Entreeprijs kinderen:
Gratis

Rolstoeltoegankelijk:
Ja
Invalidentoilet:
Nee

Internetadres:
http://www.multimissions.com
Email adres:
alex apenstaartje multimissions.com
Meer concerten:
Alle concerten van Huisband ten Boer.


Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2015-05-29 15:13:53

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.