Christelijke Muziek & Concertagenda

Gratis bevrijdingsconcert Harderwijk, Gelderland


Naam:
Gratis bevrijdingsconcert
Datum:
5 mei 2015

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
20:00u - 22:00u
Omschrijving:

Traditiegetrouw vindt er op 5 mei een bevrijdingsconcert plaats in de Grote Kerk (Kerkplein 1) te Harderwijk. Speciaal voor deze avond is er dit jaar een groot samengesteld koor van 150 zangers samengesteld uit de Christelijke Gemengde Zangvereniging ‘Maranatha’ uit Ermelo en het Interkerkelijk Koor ‘Deo Cantemus’ uit Doornspijk o.l.v. Wim Magré. Ook verleend het Elburgs Mannenkoor ‘Oefening Baart Kunst’ o.l.v. Wim Magré medewerking aan dit prachtige concert. Dit jaar verleend ook weer Young Ladies Choir Rejoice uit Nunspeet o.l.v. de jonge dirigent Wilbert Magré hun medewerking.

De koren worden deze avond muzikaal begeleid door de bekende organist Everhard Zwart op het orgel en Wilbert Magré op een prachtige Yamaha vleugel. Op het programma staan onder andere: psalmen, gezangen en licht klassieke werken waaronder: Geef aan elkaar Gods vrede door, Ps. 21 en Ave verum corpus. En natuurlijk is er ook deze avond ruimte voor samenzang van geestelijke en vaderlandse liederen.

Het concert begint om 20.00 uur. De toegang voor dit concert is gratis! Wel wordt er een collecte gehouden voor de onkosten.

Adres:
Grote Kerk
Postcode:
3841 EC
Plaats:
Harderwijk (Boek overnachting in Harderwijk)
Dagje uit in Harderwijk | Activiteiten Gelderland

Provincie:
Gelderland

Thema:
Anders
Soort:
Anders (meer concerten)
Uitvoering:
Anders
Doelgroep:
Alle leeftijden


Entreeprijs volwassenen:
Gratis
Entreeprijs kinderen:
Gratis

Rolstoeltoegankelijk:
Ja
Weer:
Overdekt

Internetadres:
http://www.wilbertmagre.nl
Email adres:
info apenstaartje wilbertmagre.nl
Meer concerten:
Alle concerten van Magré & Magré.

Kaarten:
Gratis, collecte voor de onkosten

Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2015-04-14 13:56:44

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.

Muziek voor Elkaar