Christelijke Muziek & Concertagenda

Voorstelling Matthijs Vlaardingerbroek Voorthuizen, Gelderland


Naam:
Voorstelling Matthijs Vlaardingerbroek
Datum:
7 mei 2015

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
19:00u - 20:15u

Omschrijving:

In de meivakantie op donderdagavond 7 mei om 19:00 uur geeft Matthijs Vlaardingerbroek de voorstelling 'Als een vis in het water!' Alvast een beetje in de stemming komen? Bekijk hier een aantal filmpjes van Matthijs.

Samen met zijn buikspreekpop Henkie verzorgt Matthijs vanaf de zomer een gloednieuwe voorstelling, die overal met veel enthousiasme ontvangen wordt.

Op zijn unieke wijze vertelt hij een uur lang al spelend het verhaal van Jezus en zijn vrienden tijdens de vreselijke storm op het meer.

Gedurende de voorstelling vist Matthijs samen met de kinderen allerlei schatten over het Evangelie boven water! Naast twee grappige acts met zijn buikspreekpop Henkie wordt onder andere 'Wasco' de wasbeer door midden gezaagd (komt helemaal goed hoor...) en zijn er meerdere goocheltrucs en quizen om de boodschap van de voorstelling extra kracht bij te zetten.

'Als een vis in het water...' is superleuke christelijke voorstelling die geschikt is voor kinderen van 4 t/m 12 jaar, maar is ook erg leuk voor de ouders en de opa's en oma's!

Adres:
Bosweg 17
Postcode:
3781NG
Plaats:
Voorthuizen (Boek overnachting in Voorthuizen)
Dagje uit in Voorthuizen | Activiteiten Gelderland

Provincie:
Gelderland

Thema:
Anders
Soort:
Anders (meer concerten)
Uitvoering:
Anders


Entreeprijs:
€ 5,00


Internetadres:
http://www.beloofde-land.nl/programma/optredens-sprekers
Email adres:
kantoor apenstaartje beloofde-land.nl
Meer concerten:
Alle concerten van \'t Beloofde Land.
Telefoon:
0342472942


Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2015-03-12 13:45:07

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.

Muziek voor Elkaar