Christelijke Muziek & Concertagenda

Trinity & Friends Valburg, Gelderland


Naam:
Trinity & Friends
Datum:
11 april 2015

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
10.00u - 23.00u

Omschrijving:

Trinity & Friends, hét jaarlijkse Trinity Festijn dat garant staat voor een te gekke avond of middag uit komt er weer aan! Dit keer gaat het helemaal anders: niet op één avond een feest met iedereen tegelijk, maar 2 rondes met een kleinschaligere opzet. Zaterdag 11 april overdag (extra handig voor jonge gezinnen) en zaterdag 11 april in de avond staan de mannen van Trinity klaar om je te verwelkomen op HET jaarlijkse feestje waar Trinity vrienden maakt. 

Elbert, leadzanger van Trinity, vertelt: ‘4 jaar geleden stelden ons zelf voor de uitdaging om een 1-daags festival te organiseren voor onze fanbase waarin we onze liefste wensen werkelijkheid laten worden. Voor iedereen die van onze muziek houdt EN van het goede leven wil genieten is dit minifestival de ‘place to be.’
Een succesformule, zo bleek uit eerdere jaren. 

Op 11 april 2015 verwelkomt Trinity hun muziekvrienden op ‘Watergoed’, een evenemententerrein rond een oergezellige boerderij aan het water, 20 minuutjes rijden onder Arnhem. 

Ervaringen die aan de festivalsfeer bijdragen zijn rondlopende muzikanten, een piepklein caravantje waar je op verhaal kunt komen tijdens het voorlezen van een ter plekke geïmproviseerd verhaaltje, een May-You-Have-hoek waar Elbert postkaartjes signeert en schrijft voor je vriend of familielid, een ‘moment of fame’-experience waarbij je een van de bandleden kunt vervangen (!), een studio-sessie waar je je favoriete nummer kunt inzingen op een Trinity track en nog veel meer!  

Johan (gitarist): ‘We wilden voor dit jaar een locatie kiezen waar we allerlei kanten mee op konden. Een locatie waar we ons publiek en onszelf een onvergetelijke tijd kunnen bezorgen en waar we in kunnen spelen op alle zintuigen.’ Bert vult aan: ‘Denk aan zelf je pizza bakken, een voorjaarsduik nemen of een schuimend speciaal biertje van de tap halen.’ 

Vanaf 12 meter hoogte een 200 meter lange zipline nemen dwars over het water en stoer doen in het klimpark hoort er ook helemaal bij. Maar onderuit zitten met een glas whisky tijdens de proeverij of een lekker theetje drinken terwijl je luistert naar Trinity op het hoofdpodium aan het strand is ook helemaal het gevoel van Trinity & Friends.

Kaarten: 
Voor de early birds is er vroegboek korting tot 8 maart dus bestel HIER je kaarten en laat de voorpret beginnen! 

Adres:
Watergoed, Valburg
Postcode:
6675 AC
Plaats:
Valburg (Boek overnachting in Valburg)
Dagje uit in Valburg | Activiteiten Gelderland

Provincie:
Gelderland

Thema:
Anders
Soort:
Pop (meer popconcerten)
Uitvoering:
Band


Entreeprijs:
€ 17,50


Internetadres:
http://www.interticket.nl/trinity
Meer concerten:
Alle concerten van Trinity.


Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2015-03-04 10:46:59

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.

Muziek voor Elkaar