Christelijke Muziek & Concertagenda

Concert Gordon Mote, Country Trail Band en Christian Country Band Bodegraven, Zuid-Holland


Naam:
Concert Gordon Mote, Country Trail Band en Christian Country Band
Datum:
14 maart 2015

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
20:00u - 22:30u
http://youtu.be/ShVKTFS4CSs?t=1s
Beluister geluidsfragment
Omschrijving:

Amerikaanse topartiest Gordon Mote geeft op 14 maart concert in Bodegraven

Twee keer werd hij gekozen tot beste countrypianist van Amerika. Hij is een van de meest gevraagde studiomuzikanten in Nashville en is te horen op de platen van vele beroemde artiesten. Gordon Mote is een muzikaal fenomeen. Op zaterdagavond 14 maart 2015 geeft hij een eenmalig concert in Nederland en wel in de Ontmoetingskerk aan de Spoorstraat in Bodegraven.

Liefhebbers van gospelmuziek kennen Gordon Mote vooral van de DVD en CD’s met Bill Gaither & His Homecoming Friends. Daar bleek al dat hij niet alleen een verbluffende pianist is, maar ook een goede zanger en songwriter. Eind november 2013 was hij voor een concert in Urk en verraste daar het publiek met mix van instrumentaal vuurwerk en werkelijk wonderschone liedjes die het publiek ontroerden. Nu komt hij naar Europa voor tour, waarbij hij maar één concert geeft in Nederland. Iris en Ron de la Bey van Maranatha Christian MusicStore uit Bodegraven zorgden ervoor dat muziekliefhebbers op 14 maart kunnen genieten van een uniek optreden in het sfeervolle decor van de Ontmoetingskerk in Bodegraven.

Gordon Mote is blind geboren, maar zijn ouders wilden niet dat hij naar speciale school ging.
Hij maar volgde het reguliere onderwijs tot hij uiteindelijk cum laude afstudeerde aan de universiteit in Nashville. Tijdens zijn studietijd viel zijn talent op bij verschillende bekende artiesten en twee dagen na zijn afstuderen had hij een baan als pianist en backing vocalist in de band van country ster Lee Greenwood. Daarna heeft Gordon Mote opgetreden met vele befaamde country-artiesten. Daarnaast was en is hij een veelgevraagd sessiemuzikant voor CD-producties. In 2006 ging hij deelnemen als pianist aan de Gaither Homecoming Tour en trad zo in diverse landen op met Bill & Gloria Gaither en andere artiesten. In 2009 en 2011 ontving hij onderscheidingen als piano/keyboardspeler van het jaar. Hij maakte verschillende solo-albums zoals de in 2013 verschenen CD All Things New. Gordon Mote zal het publiek in Bodegraven niet alleen verbazen met zijn fenomenale pianospel. Met zijn mooie stem, warme persoonlijkheid en liedjes die uit het leven zijn gegrepen weet hij mensen te raken.

Het voorprogramma wordt verzorgd door twee Nederlandse groepen. De Country Trail band heeft zich in de afgelopen 30 jaar ontwikkeld tot een van de vooraanstaande groepen op het terrein van country gospel in Europa. Daarnaast heeft de Country Trail Band diverse albums met Nederlandstalige liederen uitgebracht. De band trad op in verschillende landen in Europa, Israël, Zuid-Afrika en de Verenigde Staten. In het voorjaar van 2015 verschijnt er nieuw album.

Het publiek in Bodegraven kan op 14 maart ook kennis maken met de kersverse Christian Country Band. Het is een nieuwe band, maar wel één met enorm veel muzikale ervaring binnen de gelederen. De Christian Country Band, die zoals de naam duidelijk aangeeft country gospel speelt, is een initiatief van drummer Bert Ravenhorst, die in de afgelopen 30 jaar zijn sporen heeft verdiend binnen countrymuziek. Ook de andere bandleden brengen veel muzikale bagage mee.

Het concert op zaterdagavond 14 maart 2015 vindt plaats in de Ontmoetingskerk, Spoorstraat 11 in Bodegraven. Het concert begint om 20.00 uur en de zaal gaat open om 19.00 uur. Kaarten zijn te reserveren via de website www.mcms.nl.

Adres:
Ontmoetingskerk
Postcode:
2411 ED
Plaats:
Bodegraven (Boek overnachting in Bodegraven)
Dagje uit in Bodegraven | Activiteiten Zuid-Holland

Provincie:
Zuid-Holland

Thema:
Anders
Soort:
Gospel (meer gospelconcerten)
Uitvoering:
Band
Doelgroep:
Alle leeftijden

Uitvoerenden:
Gordon Mote, Country Trail Band en Christian Country Band

Entreeprijs:
€ 25,00

Rolstoeltoegankelijk:
Ja

Internetadres:
http://www.mcms.nl
Email adres:
info apenstaartje mcms.nl
Meer concerten:
Alle concerten van MCMS.
Telefoon:
0172-645406

Kaarten:
www.mcms.nl

Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2015-02-21 15:51:13

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.

Muziek voor Elkaar