Christelijke Muziek & Concertagenda

Graceland Festival Zelhem, Noord-Brabant


Naam:
Graceland Festival
Datum:
16 augustus 2015

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
1000u - 2330u
Omschrijving:

Het nieuwe christelijke Graceland Festival wordt gehouden op camping De Betteld in Zelhem, op 14, 15 en 16 augustus 2015. Op het festival geniet je van muziek, inspirerende sprekers en kleinkunst. De kaartverkoop is gestart en de website is online.

Graceland is een festival waar ruimte is om God te zoeken, waar genade gevierd wordt en waar ontmoeting is vanuit verschillen.
Op verschillende podia wordt een grote diversiteit aan muziek aangeboden, van hip-hop tot metal, van worship tot pop en rock en elektro/dance. Naast muziek is er ruimte om geïnspireerd te raken door sprekers, schrijvers, kleinkunst, snuffelen in vintage kleding en nog veel meer.

Programma
Op oudjaarsdag maakte de organisatie al de eerste namen bekend waaronder Reyer, No Buts, Alive Again, Spyker, Johan ter Beek, Jan de Cock, Het Vreemdelingencollectief, Rogier Pelgrim en de Amerikaanse Transform DJ’s.

En meer:
Met het online gaan van de website en de start van de ticketverkoop komen daar de volgende namen bij: Dizraeli and the Small Gods (ENG), A Red Season Shade (FRA), David Ahlen (SWE), theater door Mighty Impuls Movement, Paulien Vervoorn, Jan Wolsheimer en Reinier Sonneveld. Naast een uitgebreide line-up waar de komende tijd nog namen aan worden toegevoegd is er ook een speciaal festival programma voor kinderen, waaronder medewerking van Elly & Rikkert.

Tickets
Kaarten zijn vanaf vandaag beschikbaar via: gracelandfestival.nl. Zorg dat je er op tijd bij bent want in de voorverkoop zijn de tickets goedkoper. Op de website vind je verschillende soorten tickets voor single-parents, gezinnen, groepen, studenten en kinderen. Naast het festivalterrein is er de gelegenheid om te kamperen. Voor de liefhebber van luxe-kamperen zijn er plaatsen beschikbaar met stroom. Tickets hiervoor bestel je ook via de website.

Adres:
Aaltenseweg 11
Postcode:
7021 HR
Plaats:
Zelhem (Boek overnachting in Zelhem)
Dagje uit in Zelhem | Activiteiten Noord-Brabant

Provincie:
Noord-Brabant

Thema:
Anders
Soort:
Praise (meer praiseconcerten)
Uitvoering:
Anders
Doelgroep:
Alle leeftijden

Uitvoerenden:
Reyer, No Buts, Alive Again, Spyker, Johan ter Beek, Jan de Cock, Het Vreemdelingencollectief, Rogier Pelgrim, Transform DJ’s e.v.a.

Entreeprijs volwassenen:
Nog onbekend
Entreeprijs kinderen:
Nog onbekend

Rolstoeltoegankelijk:
Onbekend
Weer:
Buitenlucht en Overdekt

Internetadres:
http://www.gracelandfestival.nl/
Email adres:
info apenstaartje gracelandfestival.nl
Meer concerten:
Alle concerten van Graceland Festival.


Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2009-02-15 00:00:00

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.

Muziek voor Elkaar