Christelijke Muziek & Concertagenda

Duo Piano: Louis van Dijk en Bernd van den Bos op twee Bösendorfer Imperials! Ede, Gelderland


Naam:
Duo Piano: Louis van Dijk en Bernd van den Bos op twee Bösendorfer Imperials!
Datum:
5 maart 2015

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
2000u - u
Omschrijving:

Pianist Louis van Dijk behoeft nauwelijks nog introductie. In 1961 begon zijn glansrijke carrière met het winnen van het Loosdrechtse Jazzconcours. Het lijstje met prominente musici waarmee Louis samenwerkte is enorm. Naast grote namen uit de klassieke muziekwereld als Elly Ameling, Daniël Wayenberg en Jaap van Zweden, speelde hij ook regelmatig samen met jazzgrootheden als Pim Jacobs, Dizzy Gillespie en Toots Thielemans. In de Edesche Concertzaal is Louis te beluisteren samen met de Edese pianist Bernd van den Bos.

De nationale pers over Louis van Dijk: "Magistraal improvisator, Begenadigd virtuoos" (Telegraaf); "Stijlvol geheel van virtuositeit" (NRC); Een groot artiest en uniek door zijn veelzijdigheid"(Herman Krebbers).

Bernd van den Bos
Pianist Bernd van den Bos is vooral bekend door zijn rol als de vaste pianist en muzikaal leider bij Simone Kleinsma’s theaterprogramma Songbook, Brigitte Kaandorps Bonbonnière-tour, André van Duins theatershow Ja hoor… daar is ie weer! en Sonneveld de Musical. Onlangs was Bernd muzikaal leider bij de festiviteiten rond de 75e verjaardag van Mr. Pieter van Vollenhoven in aanwezigheid van de voltallige Koninklijk Familie.

Tweede Bösendorfer Imperial in de Edesche Concertzaal
Speciaal voor dit unieke concert van Louis van Dijk en Bernd van den Bos levert BOL Piano's & Vleugels uit Veenendaal een extra Bösendorfer Imperial. Een unieke gebeurtenis, want zelden zijn deze instrumenten samen in één concert te beluisteren.

Adres:
Amsterdamseweg 9
Postcode:
6711 BE
Plaats:
Ede (Boek overnachting in Ede)
Dagje uit in Ede | Activiteiten Gelderland

Provincie:
Gelderland

Thema:
Anders
Soort:
Piano (meer pianoconcerten)
Uitvoering:
Solist(en)
Doelgroep:
Alle leeftijden

Uitvoerenden:
Louis van Dijk
Bernd van den Bos

Entreeprijs volwassenen:
€ 22,00
Entreeprijs kinderen:
Gratis

Rolstoeltoegankelijk:
Ja
Weer:
Overdekt
Invalidentoilet:
Nee
Lift:
Nee

Internetadres:
https://www.ticketjames.com/nl/tickets/314-duo-piano-louis-van-dijk-en-bernd-van-den-bos-op-twee-bosendorfer-imperials/tabs/description
Email adres:
info apenstaartje edescheconcertzaal.nl
Meer concerten:
Alle concerten van Edesche Concertzaal.
Telefoon:
0318-200214


Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2015-01-26 14:17:35

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.

Muziek voor Elkaar