Christelijke Muziek & Concertagenda

Concert 'Verlangen' door koor Nieuw Bach Ensemble Amersfoort, Utrecht


Naam:
Concert 'Verlangen' door koor Nieuw Bach Ensemble
Datum:
13 februari 2015

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
15.00u - 17.00u
Omschrijving:

Het thema van de voorstelling is ‘Verlangen’. Naast muziek worden de bezoekers met beeld en kleine voorstellingen/presentaties meegenomen in een sfeer van ‘Verlangen’. Vanaf de entree in het Leerhotel nemen we de bezoekers mee in deze ‘reis’. Het koor van het Nieuw Bach Ensemble zingt muziek van componisten uit diverse stijlperioden (Byrd, Schütz, Purcell, Hindemith en Barber) passend bij het thema ‘Verlangen’. Bram Bogaerts, een jonge kunstenaar van de kunstacademie ArtEZ uit Arnhem verzorgt beelden en verbeelding gecombineerd met poëzie en proza door Guido de Wijs, Amersfoortse tekstschrijver. Studenten van Het Leerhotel verwennen de bezoekers met amuses uit eigen keuken.

Op vrijdag 13 februari 2015, wordt het concert twee maal gegeven, zowel om 15.00 als om 20.00 uur.
Voor de minder mobiele concertbezoeker is er de gelegenheid het concert te bezoeken vergezeld van een begeleider die voor een aantrekkelijk gereduceerde prijs mee kan komen. De toegangskaarten kunnen als speciale doelgroepkaart aangeschaft worden.
Het Nieuw Bach Ensemble zocht voor de realisatie van dit concert samenwerking met diverse non-profitorganisaties en het Leerhotel Het Klooster.

Adres:
Daam Fockemalaan 10
Postcode:
3818KG
Plaats:
Amersfoort (Boek overnachting in Amersfoort)
Dagje uit in Amersfoort | Activiteiten Utrecht

Provincie:
Utrecht

Thema:
Anders
Soort:
A Capella (meer a capella optredens)
Uitvoering:
Koor
Doelgroep:
Alle leeftijden

Uitvoerenden:
Koor van het Nieuw Bach Ensemble o.l.v. Krijn Koetsveld in samenwerking Bram Bogaerts, een jonge kunstenaar van de kunstacademie ArtEZ uit Arnhem. Hij verzorgt beelden en verbeelding. Dit gecombineerd met poëzie en proza door Guido de Wijs, Amersfoortse tekstschrijver. Studenten van Het Leerhotel verwennen de bezoekers met amuses uit eigen keuken.

Entreeprijs volwassenen:
€ 20,00
Entreeprijs kinderen:
€ 10,00

Rolstoeltoegankelijk:
Ja
Opmerking toegankelijk:
Bijzonder voor minder mobiele ouderen met begeleiding
Invalidentoilet:
Ja

Internetadres:
http://www.nieuwbachensemble.nl
Email adres:
info apenstaartje nieuwbachensemble.nl
Meer concerten:
Alle concerten van Nieuw Bach Ensemble.
Telefoon:
0104213573

Kaarten:
Kaartverkoop: Gewone toegangskaart: Entreeprijzen: € 20,- / CJP-pas 65: € 17,50 / Bezoekers onder 18 jaar: € 10,00; In de voorverkoop tot en met 15 januari zijn de kaarten: € 17,50; Bestellen van kaarten via de website: www.nieuwbachensemble.nl Speciale

Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2015-01-08 22:35:45

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.

Muziek voor Elkaar