Christelijke Muziek & Concertagenda

Benefietconcert:Grote Zangmiddag St Joriskerk Amersfoort, Utrecht


Naam:
Benefietconcert:Grote Zangmiddag St Joriskerk
Datum:
29 november 2014

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
14:30u - 16:00u
Omschrijving:

AMERSFOORT – Op zaterdag 29 november sluit Hospice Dôme zijn jubileumjaar af met een muzikale jubileumactie in de Sint Joriskerk aan de Hof. Van 14.30-16.00 uur is er een feestelijk programma met uiteenlopende muzikale optredens en (samen)zang. De opbrengt van het concert komt ten goede aan het werk van het hospice, dat nu 10 jaar bestaat en niet meer weg te denken is uit onze stad.

Bezoekers kunnen genieten van bijzondere muzikale optredens, maar krijgen ook de gelegenheid om zelf mee te zingen. Medewerking wordt verleend door de koren Vox Vivendi en Jubilate, o.l.v. Peter Overduin, die ook het initiatief nam om dit jubileumconcert te organiseren. Verder is er een optreden van het Ritmeester-Veenzangers Mannenkoor o.l.v. Jimco Zijlstra. Alle drie de koren verlenen met regelmaat belangeloos hun medewerking aan concerten voor hospices en andere bijzondere doelen. Naast de koren biedt het programma optredens van bekende musici, zoals de pianist Jan Vayne en sopraan Judith Sportel.

Adres:
St Joriskerk,Hof 1
Postcode:
3811 CJ
Plaats:
Amersfoort (Boek overnachting in Amersfoort)
Dagje uit in Amersfoort | Activiteiten Utrecht

Provincie:
Utrecht

Thema:
Jubileum
Soort:
Anders (meer concerten)
Uitvoering:
Ko(o)r(en) en Samenzang
Doelgroep:
Alle leeftijden
Anders:
Benefiet

Uitvoerenden:
Vox Vivendi en Jubilate, o.l.v. Peter Overduin, het Ritmeester-Veenzangers Mannenkoor o.l.v. Jimco Zijlstra, de pianist Jan Vayne en sopraan Judith Sportel.

Entreeprijs volwassenen:
€ 15,00
Entreeprijs kinderen:
€ 5,00


Internetadres:
http://www.hospicedome.nl
Email adres:
info apenstaartje hospicedome.nl
Meer concerten:
Alle concerten van Peter Overduin.
Telefoon:
033 4601960


Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2014-11-21 10:02:07

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.

Muziek voor Elkaar