Christelijke Muziek & Concertagenda

Focaliber in kerstconcert: Puer Natus! Zwolle, Overijssel


Naam:
Focaliber in kerstconcert: Puer Natus!
Datum:
22 december 2014

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
20:15u - 21:30u
https://www.youtube.com/watch?v=nLH858uwQak
Omschrijving:

Wie aan kerst denkt, hoort vanzelf mooie klanken van liederen die al eeuwen gezongen worden. Vocaal ensemble Focaliber laat uit die schat aan kerstmuziek een bijzonder programma horen. Op maandag 22 december geeft Focaliber haar kerstconcert. Dit jaar in de doopsgezinde kerk te Zwolle, voor het eerst in het midden des lands. Op het programma staan werken van onder meer F.A. Gevaert en Vincent Lübeck. Daarnaast worden uiteraard ook prachtige traditionele Christmas Carols gezongen. Focaliber bestaat in de basis momenteel uit negen jonge vrouwen, die zingen onder leiding van David van Roijen. Focaliber streeft naar hoge kwaliteit en dit werd vorig jaar beloond met het winnen van de eerste prijs op het muziekconcours Manifestatie Vocaal vanwege de ‘buitengewoon muzikale en vocale kwaliteit’. Bijzonder is dat tijdens dit concert ook oud-leden hun opwachting maken bij een aantal werken.

De begeleiding is in handen van Mattijs de Vreugd (orgel), Dorienke Gort (viool), Maaike Verburg (viool) en Paulien Kooijman (cello).

Voor meer informatie over Focaliber: mail naar vocaalfocaliber@gmail.com of neem een kijkje op onze facebookpagina https://www.facebook.com/pages/Focaliber/170615526360780

Adres:
Wolweverstraat 9
Postcode:
8011 NW
Plaats:
Zwolle (Boek overnachting in Zwolle)
Dagje uit in Zwolle | Activiteiten Overijssel

Provincie:
Overijssel

Thema:
Kerst
Soort:
Klassiek (meer klassieke concerten)
Uitvoering:
Ensemble
Doelgroep:
Alle leeftijden


Entreeprijs volwassenen:
€ 10,00
Entreeprijs kinderen:
€ 5,00


Email adres:
vocaalfocaliber apenstaartje gmail.com
Meer concerten:
Alle concerten van Focaliber.

Kaarten:
vocaalfocaliber@gmail.com

Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2014-11-18 21:02:22

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.

Muziek voor Elkaar