Christelijke Muziek & Concertagenda

"Band zoekt Kerk" in Concert (gratis) IJsselmuiden, Overijssel


Naam:
"Band zoekt Kerk" in Concert (gratis)
Datum:
8 november 2014

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
19:30u - 22:15u
https://www.youtube.com/watch?v=2UGtGKposH0
Omschrijving:

Ieder jaar wordt er door vele kerken en andere podia gebruik gemaakt van gospelbandjes en koren voor diverse gelegenheden, zoals jeugddiensten, gezinsdiensten en vele andere soorten van bijeenkomsten. Uit ervaring weten we dat het best lastig kan zijn om een leuke en goede band of koor te vinden voor de desbetreffende bijeenkomst. Door het enorme aanbod van bandjes via internet ziet men vaak door de bomen het bos niet meer en komt men nog al eens voor verrassingen te staan. Na het enorme succes van “Band zoekt Kerk” van vorig jaar, waarin 9 bands zich zelf hebben gepresenteerd, willen we dit jaar een nieuwe editie van “Band zoekt Kerk” neerzetten.

Op zaterdagavond 8 november 2014 willen we door middel van een concertavond bands en koren in contact brengen met kerken en andere organisaties. Dit doen we op een geheel nieuwe en bijzondere manier. We willen dit doen in de vorm van een concertavond. Tijdens deze avond worden diverse bands en koren in de gelegenheid gesteld om zich voor te stellen en te presenteren aan het aanwezige publiek. Voor de bandjes is dit een ideale manier om te laten zien wat ze in hun mars hebben. Voor de organisaties een mooie gelegenheid om een goede band of koor te regelen voor de beoogde samenkomst. Tijdens deze avond kunnen natuurlijk direct spijkers met koppen geslagen worden door direct een band te boeken. Neem dus gerust je agenda mee. Er wordt u een leuk en gevarieerd programma aangeboden. De avond om 19:30 uur en om 19:00 uur gaan de deuren open. Toegang is GRATIS.

Locatie:
De Hoeksteen
Goudplevier 103 IJsselmuiden.

Adres:
Goudplevier 103
Postcode:
8271 GB
Plaats:
IJsselmuiden (Boek overnachting in IJsselmuiden)
Dagje uit in IJsselmuiden | Activiteiten Overijssel

Provincie:
Overijssel

Thema:
Anders
Soort:
Gospel (meer gospelconcerten)
Uitvoering:
Praiseband

Uitvoerenden:
Royal Oak (Gerkesklooster), Connect (Ijsselmuiden), Berjan Welink en band (Dronten), CrossFade (Hasselt), In Commission United (Capelle a/d Ijssel- Rotterdam), Forsake (Assen)en Hodaya (IJsselmuiden)

Entreeprijs volwassenen:
Gratis
Entreeprijs kinderen:
Gratis

Rolstoeltoegankelijk:
Ja
Weer:
Overdekt
Invalidentoilet:
Ja

Internetadres:
http://www.gilbere.nl/bandzoektkerk2014
Email adres:
info apenstaartje gilbere.nl
Meer concerten:
Alle concerten van Gospel Factory.
Telefoon:
06-22219729


Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2014-10-12 13:41:52

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.

Muziek voor Elkaar