Christelijke Muziek & Concertagenda

Gratis concert van Sela in Nijbroek Nijbroek, Gelderland


Naam:
Gratis concert van Sela in Nijbroek
Datum:
24 augustus 2014

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
19:00u - 22:00u
Omschrijving:

Zondagavond 24 augustus 2014 staat in het teken van ‘Mission Amicitia’. De bekende band Sela zal optreden. Tijdens Mission Amicitia mag je meezingen, luisteren en elkaar ontmoeten! Iedereen is welkom en de toegang is gratis, kom je ook?

Sela schrijft liederen voor de kerk van nu. Een kerk van eenheid door elkaar te ontmoeten in liederen die over traditionele liedculturen, muziekstijlen én kerkmuren heen gaan. Deze liederen klinken op 24 augustus letterlijk door de kerkmuren heen, want de avond zal plaats vinden in de tent waar het jaarlijkse Nijbroekse dorpsfeest Dikke Mik plaats vindt. Mission Amicitia wordt georganiseerd door de Protestantse Gemeente Nijbroek en is geen onderdeel van Dikke Mik.

Amicitia betekent vriendschap met een ieder. Mission Amicitia staat voor de missie die we hebben: vriendschap met een ieder, ook met God.

Kom je ook? Neem gerust vrienden en familie mee! De avond begint om 19:00 uur en vindt plaats aan het einde van het Dorpsplein en het begin van de Dijkhuizenweg in Nijbroek. De personen die een stoel nodig hebben, raden we aan op tijd te komen. Vanaf 18:00 uur is iedereen welkom in de tent!

Adres:
Dorpsplein
Postcode:
7397 NH
Plaats:
Nijbroek (Boek overnachting in Nijbroek)
Dagje uit in Nijbroek | Activiteiten Gelderland

Provincie:
Gelderland

Thema:
Anders
Soort:
Gospel (meer gospelconcerten)
Uitvoering:
Band


Entreeprijs volwassenen:
Gratis
Entreeprijs kinderen:
Gratis

Rolstoeltoegankelijk:
Ja
Weer:
Buitenlucht en Overdekt

Internetadres:
http://www.missionamicitia.nl
Meer concerten:
Alle concerten van Sela.


Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2014-08-15 16:30:59

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.

Muziek voor Elkaar