Christelijke Muziek & Concertagenda

Oslo Gospel Choir najaars tour 2014 Drachten, Friesland


Naam:
Oslo Gospel Choir najaars tour 2014
Datum:
7 november 2014

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
20.00u - 23.00u

Omschrijving:

Oslo Gospel Choir na succesvolle
optredens terug naar Nederland

Vorig jaar vierde het wereldberoemde Oslo Gospel Choir haar 25-jarig jubileum in Nederland met twee enthousiast ontvangen, uitverkochte optredens. Het maakte eens te meer duidelijk dat het koor een warme band heeft met ons land. En die band wordt alleen maar sterker; op 7 en 8 november keert het Oslo Gospel Choir terug naar Nederland voor optredens in Drachten en Leiderdorp. De kaartverkoop is inmiddels van start gegaan.

De ‘klik’ van Nederland met het Noorse koor is op verschillende manieren te verklaren. Ons land is een korenland en geniet van volle teugen van het voorbeeld dat het Oslo Gospel Choir al decennia neerzet. Daarnaast is een optreden van de Noren iedere keer weer genieten. Of het nu de vreugde in de muziek is of de warmte van het ‘Shine Your Light’; bezoekers van de concerten nemen een schat aan ervaringen mee naar huis; temeer omdat het koor steevast topkwaliteit en bezieling hand in hand laat gaan.

Net als vorig jaar gaan de optredens van het Oslo Gospel Choir weer vergezeld van workshops, waar los voor aangemeld kan worden. Dirigent Tore W. Aas deelt tijdens deze workshops van zijn grote ervaring als liedschrijver en dirigent van het koor. Een must dus voor zowel koorleden als dirigenten, maar ook een ieder die belangstelling heeft voor zingen en aanbidding!

Het Oslo Gospel Choir werkt op dit moment hard aan nieuw materiaal. Naar alle waarschijnlijkheid zal er rond de komende concerten (7 november in de Bethel in Drachten en 8 november in zalen A4 in Leiderdorp) dan ook een nieuwe cd verschijnen. Dat wordt dus genieten van heuse Oslo Gospel Choir klassiekers, maar ook gloednieuw materiaal!

Kaarten voor de optredens, georganiseerd door GospelNU, zijn verkrijgbaar via www.truetickets.nl/oslogospelchoir. Op www.gospelnu.nl is meer informatie te lezen over de optredens.

Adres:
De Bolder 75
Postcode:
9206 AP
Plaats:
Drachten (Boek overnachting in Drachten)
Dagje uit in Drachten | Activiteiten Friesland

Provincie:
Friesland

Thema:
Anders
Soort:
Gospel (meer gospelconcerten)
Uitvoering:
Koor


Entreeprijs:
€ 27,50

Rolstoeltoegankelijk:
Ja
Weer:
Overdekt

Internetadres:
http://www.gospelnu.nl
Email adres:
info apenstaartje gospelnu.nl
Meer concerten:
Alle concerten van Oslo Gospel Choir.
Telefoon:
06-24498201


Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2014-08-09 21:12:16

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.

Muziek voor Elkaar