Christelijke Muziek & Concertagenda

Concert Noortje van Middelkoop panfluit en Harm Hoeve orgel Hasselt, Overijssel


Naam:
Concert Noortje van Middelkoop panfluit en Harm Hoeve orgel
Datum:
31 juli 2014

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
20:00u - 21:45u
http://www.youtube.com/watch?v=jqfeOXIJQoI&list=PLRQFYiKrIzzbQ-ZrKyueVgfYqIH_RJ0HE&feature=share&index=3
Omschrijving:

Deze zomer geven panfluitiste Noortje van Middelkoop en organist Harm Hoeve weer diverse feestelijke zomerconcerten in het land. Ze spelen vrolijke en toegankelijke muziek voor jong en oud. Op donderdag 31 juli komen ze in de Grote Kerk te Hasselt (Markt 8).
Op het programma staat onder andere de bekende Hongaarse Czardas van Monti, de mars Stars and Stripes en het door Suzan Boyle bekend geworden lied "I dreamed a dream". Ook licht-klassieke werken van Vivaldi zullen gespeeld worden. Natuurlijk ontbreekt de Roemeense volksmuziek niet op deze concerten. Noortje en Harm spelen eveneens een aantal bewerkingen van bekende geestelijke liederen; muziek die bij velen zeker een snaar zal raken.
Noortje en Harm werken al meer dan 15 jaar samen en geven optredens met panfluit, orgel en piano. Hun repertoire is veelzijdig en virtuoos en wordt op een spontane muzikale wijze gebracht. Noortje en Harm hebben samen vier cd’s opgenomen. Noortje kreeg o.a. les van de wereldberoemde panfluitist George Zamphir. Zowel Noortje als Harm zijn regelmatig op radio en televisie te beluisteren. De prachtige akoestiek van Hasselts Grote Kerk en haar mooie orgel zullen zeker bijdragen aan het welslagen van dit concert.
Het concert begint om 20:00 uur. Kaarten zijn vanaf 19.15 uur verkrijgbaar aan de kerkzaal. De toegang is € 10 voor volwassenen en € 5 voor kinderen t/m 16 jaar. Gezinskaarten kosten € 30 (maximaal 2 volwassenen). Er is ook een cd tafel aanwezig.
Meer informatie: www.noortjevanmiddelkoop.nl & www.harmhoeve.nl

Adres:
Markt 8
Postcode:
8061GG
Plaats:
Hasselt (Boek overnachting in Hasselt)
Dagje uit in Hasselt | Activiteiten Overijssel

Provincie:
Overijssel

Thema:
Anders
Soort:
Klassiek (meer klassieke concerten)
Uitvoering:
Instrumentaal


Entreeprijs volwassenen:
€ 10,00
Entreeprijs kinderen:
€ 5,00


Internetadres:
http://www.harmhoeve.nl
Meer concerten:
Alle concerten van noortje van middelkoop/harm hoeve.


Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2014-07-04 15:03:19

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.

Muziek voor Elkaar