Christelijke Muziek & Concertagenda

Concert Noortje van Middelkoop panfluit en Harm Hoeve orgel Epe, Gelderland


Naam:
Concert Noortje van Middelkoop panfluit en Harm Hoeve orgel
Datum:
29 juli 2014

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
20:00u - 21:45u
http://youtu.be/jqfeOXIJQoI
Omschrijving:

Deze zomer geven geven panfluitiste Noortje van Middelkoop en organist Harm Hoeve weer diverse feestelijke zomerconcerten in het land. Ze spelen een vrolijke en toegankelijke muziek voor jong en oud. Op dinsdag 29 juli spelen ze in de Grote Kerk te Epe (Beekstraat 1).

Op het programma staat onder andere de bekende Hongaarse Czardas van Monti, de mars Stars and Stripes en het door Suzan Boyle bekend geworden lied "I dreamed a dream". Ook licht-klassieke werken van Vivaldi zullen gespeeld worden. Natuurlijk ontbreekt de Roemeense volksmuziek niet op deze concerten. Noortje en Harm spelen eveneens een aantal bewerkingen van bekende geestelijke liederen; muziek die bij velen zeker een snaar zal raken.

Noortje en Harm werken al meer dan 15 jaar samen en geven optredens met panfluit, orgel en piano. Hun repertoire is veelzijdig en virtuoos en wordt op een spontane muzikale wijze gebracht. Noortje en Harm hebben samen vier cd’s opgenomen. Noortje kreeg o.a. les van de wereldberoemde panfluitist George Zamphir. Zowel Noortje als Harm zijn regelmatig op radio en televisie te beluisteren. De prachtige akoestiek van Epe's Grote Kerk en haar mooie orgel zullen zeker bijdragen aan het welslagen van dit concert.

Het concert begint om 20:00 uur. Kaarten zijn vanaf 19.15 uur verkrijgbaar aan de kerkzaal. De toegang is € 10 voor volwassenen en € 5 voor kinderen t/m 16 jaar. Gezinskaarten kosten € 30 (maximaal 2 volwassenen). Er is ook een cd tafel aanwezig.

Meer informatie: www.noortjevanmiddelkoop.nl & www.harmhoeve.nl

Adres:
Beekstraat 1
Postcode:
8162AH
Plaats:
Epe (Boek overnachting in Epe)
Dagje uit in Epe | Activiteiten Gelderland

Provincie:
Gelderland

Thema:
Anders
Soort:
Klassiek (meer klassieke concerten)
Uitvoering:
Instrumentaal


Entreeprijs volwassenen:
€ 10,00
Entreeprijs kinderen:
€ 5,00


Internetadres:
http://www.harmhoeve.nl
Meer concerten:
Alle concerten van noortje van middelkoop/harm hoeve.


Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2014-07-04 15:00:11

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.