Christelijke Muziek & Concertagenda

The Ottawa Bach Choir - Gratis concert in Nederland van professioneel Canadees koor Amsterdam, Noord-Holland


Naam:
The Ottawa Bach Choir - Gratis concert in Nederland van professioneel Canadees koor
Datum:
25 juni 2014

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
13u - 00u

Omschrijving:

Het Ottawa Bach Choir is opgericht in 2002 door dirigente Lisette Canton en biedt het publiek een breed scala aan koormuziek van de beste Canadese kwaliteit. Het Ottawa Bach Choir speelt muziek uit alle historische periodes, waarbij het koorrepertoire van Bach centraal staat. Door een combinatie van zowel een wetenschappelijke als een emotionele benadering van koormuziek, gebruikt het koor alle aspecten van het artistieke spectrum. Het professionele koor heeft in de afgelopen twaalf jaar samen met Canada's meest talentvolle artiesten en top koorzangers gezongen, waarbij het koor nationale en internationale erkenning heeft gekregen.

Nu in haar twaalfde seizoen, voert het Ottawa Bach Choir een grote concertreeks in Ottawa en reist veel in Canada en in het buitenland. Dit seizoen kreeg het Ottawa Bach Choir onder meer een uitnodiging om te zingen op de prestigieuze internationale festival, Bachfest Leipzig 2014. Het koor zal ook concerten geven in Venetië, Lübeck, Groningen en Amsterdam.

Op woensdag 25 juni 2014 zal het Ottawa Bach Choir een lunchconcert geven om 13.00 uur in de Westerkerk in Amsterdam. Hierbij is de toegang voor iedereen gratis. Het Ottawa Bach Koor zal geleid worden door hun dirigente Lisette Canton met medewerking van organist Jennifer Loveless en sopraan Kathleen Radke.

Adres:
Westerkerk - Prinsengracht 281
Postcode:
1016 GW
Plaats:
Amsterdam (Boek overnachting in Amsterdam)
Dagje uit in Amsterdam | Activiteiten Noord-Holland

Provincie:
Noord-Holland

Thema:
Anders
Soort:
Klassiek (meer klassieke concerten)
Uitvoering:
Piano, orgel en zangers


Entreeprijs:
Gratis

Rolstoeltoegankelijk:
Ja
Weer:
Overdekt
Invalidentoilet:
Ja

Internetadres:
http://www.singalongevents.nl/nl/voor-de-pers
Email adres:
singalongevents apenstaartje live.nl
Meer concerten:
Alle concerten van Ottawa Bach Choir.
Telefoon:
071 361 94 86


Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2014-06-12 13:19:11

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.

Muziek voor Elkaar