Christelijke Muziek & Concertagenda

Kerstpraise De Hoop Dordrecht, Zuid-Holland


Naam:
Kerstpraise De Hoop
Datum:
15 december 2006

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
19:00u - u

Adres:
Dorpsplein van Dorp De Hoop, Provincialeweg 70
Plaats:
Dordrecht (Boek overnachting in Dordrecht)
Dagje uit in Dordrecht | Activiteiten Zuid-Holland

Provincie:
Zuid-Holland

Thema:
Kerst
Soort:
Praise (meer praiseconcerten)
Uitvoering:
Anders
Doelgroep:
Alle leeftijden
Anders:
Kerstpraise

Uitvoerenden:
Stichting De Hoop, het centrum voor evangelische verslavingszorg en hulpverlening in Dordrecht, organiseert op vrijdag 15 december 2006 vanaf 19.00 uur een Kerstpraise. De Kerstpraise vindt plaats op het Dorpsplein van Dorp De Hoop, Provincialeweg 70 te Dordrecht. Iedereen is van harte welkom. Met het zingen van bekende kerstliederen, onder begeleiding van het Choir of Hope, wil De Hoop haar dankbaarheid uiten naar God.

De Kerstpraise van Stichting De Hoop wordt gehouden op het Dorpsplein van Dorp De Hoop, Provincialeweg 70 te Dordrecht. De toegang is gratis. Het terrein van Dorp De Hoop is open vanaf 19.00 uur. Van 19.45 tot ongeveer 21.00 uur worden er kerstliederen gezongen onder begeleiding van het Choir of Hope.

Koffie, thee en warme chocolademelk worden verzorgd door cateringservice Breadline waar ook enkele cliënten van De Hoop werkzaam zijn. Op het plein zullen De Hoop Music-Books-Gifts, Stichting Vrienden van De Hoop en het kaarsenatelier van De Hoop aanwezig zijn met kaarsen, boeken, brochures en cadeauartikelen.

Het jaar 2006 was een jaar waarin De Hoop de zegen van God ervaren heeft. Om haar dankbaarheid aan God te uiten, zullen cliënten, medewerkers, familieleden en kennissen samen met de donateurs van De Hoop en andere geïnteresseerden kerstliederen zingen ter ere van God.

Entreeprijs volwassenen:
Gratis
Entreeprijs kinderen:
Gratis


Internetadres:
http://www.dehoop.org
Email adres:
info apenstaartje dehoop.org


Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2007-01-22 20:08:19

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.

Muziek voor Elkaar