Christelijke Muziek & Concertagenda

InSight Nieuw-Buinen, Groningen


Naam:
InSight
Datum:
25 mei 2014

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
19:30u - u
Omschrijving:

Zo voor de paasdagen willen we alvast bekend maken dat op 25 mei a.s. de eerste InSight dienst plaats zal vinden. Deze dienst richt zich op jongeren, iedereen die zich nog jong voelt en iedereen die zich daarbij thuis voelt.

Het voornaamste doel van InSight is mensen tools aan te reiken waarmee ze in het dagelijks leven sterk staan als volgeling van Jezus. Een gave spreker daagt je uit de relatie met God in praktijk te brengen.

Voor de eerste dienst hebben we gelijk een super spreker geregeld. Dit wordt Giovanni Veldhuis. Giovanni is actief binnen YouthAlive en spreker bij Leef Zutphen. Hij spreekt ook elk jaar in jongerentent op Opwekking. Giovanni is een enorm overtuigend spreker.

De InSight band zal de aanbidding verzorgen. In de dienst zullen nummers van Hillsong, Opwekking, Parachute band, Mathijn Buwalda enz. worden gezongen.

Al met al een aanrader!

Adres:
Dwarsdiep 9
Postcode:
9521CH
Plaats:
Nieuw-Buinen (Boek overnachting in Nieuw-Buinen)
Dagje uit in Nieuw-Buinen | Activiteiten Groningen

Provincie:
Groningen

Thema:
Anders
Soort:
Praise (meer praiseconcerten)
Uitvoering:
Band


Entreeprijs:
Gratis


Internetadres:
http://www.baptisten-nieuwbuinen.nl
Meer concerten:
Alle concerten van Giovanni Veldhuis.
Telefoon:
0640516187


Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2014-04-19 21:05:38

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.