Christelijke Muziek & Concertagenda

Jubileumconcert Les Chantres Ouddorp, Zuid-Holland


Naam:
Jubileumconcert Les Chantres
Datum:
10 mei 2014

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
20.00u - 22.30u
Omschrijving:

JUBILEUMCONCERT KOOR LES CHANTRES
Op zaterdag 10 mei 2014 om 20.00 uur geeft interkerkelijk koor ‘Les Chantres’ uit Papendrecht een feestelijk jubileumconcert in de Doopsgezinde Gemeente in Ouddorp ter ere van het 25-jarig bestaan. Het thema van het concert is “Thanks be to our God & Experiencing God” "Het publiek zal in het eerste deel worden meegenomen in de dankzegging voor de 25 jaar waarin we het Evangelie hebben mogen verkondigen en Zijn nabijheid hebben mogen ervaren; in het tweede deel van het concert komt aan de orde wie God eigenlijk is, wat Hij voor ons betekent en wat wij voor Hem kunnen betekenen", aldus dirigent Hans van Blijderveen die het koor sinds 1991 begeleidt.
Het wordt, zoals velen van Les Chantres gewend zijn, een avondvullend programma met internationale gospels. Het koor wordt begeleid door het eigen combo van Les Chantres, Verschillende solisten zullen hun medewerking verlenen. In de aanloop naar het concert kunt u informatie over het concert volgen via Facebook en Twitter (@LesChantres) en ook op onze website www.leschantres.com.

Adres:
Dorpstienden 3
Postcode:
3253AS
Plaats:
Ouddorp (Boek overnachting in Ouddorp)
Dagje uit in Ouddorp | Activiteiten Zuid-Holland

Provincie:
Zuid-Holland

Thema:
Jubileum
Soort:
Gospel (meer gospelconcerten)
Uitvoering:
Koor, Orkest en Solist(en)
Doelgroep:
Alle leeftijden


Entreeprijs volwassenen:
€ 7,50
Entreeprijs kinderen:
€ 5,00


Internetadres:
http://www.leschantres.com
Meer concerten:
Alle concerten van Les Chantres.

Kaarten:
inclusief 1 consumptie

Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2014-03-25 21:28:49

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.