Christelijke Muziek & Concertagenda

LivePraise avond Krimpen aan de Lek, Zuid-Holland


Naam:
LivePraise avond
Datum:
15 februari 2014

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
20:00u - 22:30u
Omschrijving:

Een jaar lang is er geoefend, opgetreden bij allerlei jeugddiensten of speciale avonden. Nu is het voor de LivePraise Band weer tijd voor een eigen optreden. Op 15 februari staat de Ontmoetingskerk in Krimpen aan de Lek weer open waarbij alles in het teken zal staan van het thema ‘Wie gelooft?!’, met een vraagteken erachter, een uitroepteken of juist allebei.
Unaniem kozen de bandleden dit thema tot leidraad voor de avond, want zo menen ze, twijfel is misschien wel een van de meest onbesproken onderwerpen binnen het geloof. Onterecht, vindt de LivePraiseBand,want twijfel en geloof gaan vaak samen. Twijfel of God wel bestaat, of misschien bestaat daarover geen scepsis, maar zijn er wel vraagtekens hoe echt het eigen geloof is. Of wellicht zijn er juist aarzelingen over de manier waarop jijzelf of anderen het geloof beleven.
Zowel in de muziek als met spreker Joshi van Veen gaat de band in hoe we met de twijfel kunnen omgaan en de kansen die het geeft om te ontdekken waar de zwakke plekken in het eigen geloof zitten.

De LivePraise Band werd ruim vier jaar geleden opgericht door negen jongeren uit Krimpen aan de Lek, met als doel praise-avonden in het dorp te organiseren. Soms met als rede dat de ‘kerk best wat hipper mag’, gewoon omdat het fijn is om muziek te maken, maar ook omdat ze ‘zo God groot willen maken’. Inmiddels reist de band het halve land door voor optredens.

Joshi van Veen (27) studeerde in België theologie en spreekt in de meest uiteenlopende kerken. De boodschap wordt gebracht in eenvoudige bewoordingen en bevatten praktische handvatten voor het dagelijks leven.

Adres:
Hoofdstraat 90
Postcode:
2931CL
Plaats:
Krimpen aan de Lek (Boek overnachting in Krimpen aan de Lek)
Dagje uit in Krimpen aan de Lek | Activiteiten Zuid-Holland

Provincie:
Zuid-Holland

Thema:
Anders
Soort:
Gospel (meer gospelconcerten)
Uitvoering:
Band


Entreeprijs:
Gratis


Internetadres:
http://www.livepraise.nl
Meer concerten:
Alle concerten van LivePraise Band.


Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2014-02-05 11:29:06

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.

Muziek voor Elkaar