Christelijke Muziek & Concertagenda

Concert en wensconcert Muntendam, Groningen


Naam:
Concert en wensconcert
Datum:
16 februari 2014

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
15.00u - 16.30u
Omschrijving:

Het concert bestaat uit twee delen, voor de pauze De Dichterliebe, opus 48 op gedichten van Heine en Robert Schumann. Na de pauze een wensblok, het publiek kan kiezen uit een wenslijst met liederen van Tsaikovsky, Grieg, Mendelsohn, Duparc en Zemlinsky.
De liederen worden op verzoek toegelicht

Adres:
kerkstraat 17
Postcode:
9649 GM
Plaats:
Muntendam (Boek overnachting in Muntendam)
Dagje uit in Muntendam | Activiteiten Groningen

Provincie:
Groningen

Thema:
Anders
Soort:
Klassiek (meer klassieke concerten)
Uitvoering:
Piano en zang
Doelgroep:
Alle leeftijden

Uitvoerenden:
Mariëtte Witteveen, alt,geboren in Den Haag. Studie Pedagogiek te Utrecht en aansluitend Solozang aan het conservatorium van Arnhem. Sloot haar studie in de zomer van 1994 af bij Margreet Honig te Amsterdam door het behalen van het staatsexamen solozang .
Het zwaartepunt van haar studie en zangcarrière gold vanaf het begin het Lied- en Oratoriumvak.
Zij volgde Masterclasses o.a bij Margreet Honig en Prof. Hanno Blaschke, zangpedagoog aan de Musikhochschule in München., Peter kooij, Ton Koopman.

Femke de Graaf, piano, kreeg haar eerste pianolessen van Lilan Lotichius. Daarna studeerde zij bij Mila Baslawskaja aan de Conservatoria van Rotterdam en Amsterdam. In 2003 behaalde ze haar bachelor aan het Conservatorium van Amsterdam en werd toegelaten tot de Master met specialisatie liedbegeleiding en opera-coaching. Haar docenten waren Mila Baslawskaja, Rudolf Jansen en Han-Louis Meijer. Op het gebied van lied volgde Femke ook masterclasses, o.a. bij Kelvin Grout, Roger Vignoles, Graham Johnson en Thomas Quasthoff.In 2005 studeerde Femke af en was daarna tot 2009 nog verbonden aan het Conservatorium van Amsterdam als correpetitor van de Sweelinck Academie, een opleiding voor jong talent.

Entreeprijs volwassenen:
€ 8,00
Entreeprijs kinderen:
Gratis


Email adres:
st.v.oeckelenorgel apenstaartje hotmail.com
Meer concerten:
Alle concerten van st.v.oeckelenorgel.
Telefoon:
0598-615736


Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2014-02-01 12:03:12

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.

Muziek voor Elkaar