Christelijke Muziek & Concertagenda

Cabaret Lutjegast, Groningen


Naam:
Cabaret
Datum:
16 maart 2014

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
10.00u - 11.10u
http://www.youtube.com/watch?v=jbx-4YwEB34&NR=1&feature=endscreen
Omschrijving:

Cabaretier Ruurd Walinga uit Leeuwarden verzorgt op zondagmorgen 16 maart met zijn programma ‘Plantaardig en diervriendelijk’ de dienst in de Kandelaar in Lutjegast. Het gratis toegankelijke programma begint om 10.00 uur.
Cabaret in de lijdenstijd voorafgaand aan Pasen lijkt vreemd, maar dat is het niet, zo laat Walinga zien in zijn stuk ‘Plantaardig en diervriendelijk’. Het thema lijden komt volop aan de orde. Als mensen willen we alles in de hand houden. Toch lukt dat niet altijd. En dan? Waar gaan we naar toe als het mis gaat of mis dreigt te gaan? En wie geven we de schuld als alles in het honderd loopt of nog erger...
Op verfrissende, vermakelijke en op ontroerende wijze laat cabaretier Ruurd Walinga de kerkgangers lachen en huilen tegelijk. Bovendien biedt hij ze troost aan. Hij komt met een knuffelark van Job of was het die van Noach op de proppen.
Plantaardig en diervriendelijk is een show waar het kerkpubliek nog lang over zal napraten. Bovendien ze krijgen ook nog huiswerk mee van de cabaretier, die zoals altijd zijn toehoorders naar huis stuurt met een cadeautje.

Adres:
Abel Tasmanweg 99
Postcode:
9866 AB
Plaats:
Lutjegast (Boek overnachting in Lutjegast)
Dagje uit in Lutjegast | Activiteiten Groningen

Provincie:
Groningen

Thema:
Speciale dienst
Soort:
Cabaret (meer cabaret)
Uitvoering:
Solist(en)

Uitvoerenden:
cabaretier Ruurd Walinga

Entreeprijs:
Gratis


Internetadres:
http://www.waterinwijn.nl
Email adres:
cabaret apenstaartje waterinwijn.nl
Meer concerten:
Alle concerten van Water in Wijn.
Telefoon:
06-23449545


Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2014-01-17 14:17:14

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.

Muziek voor Elkaar