Christelijke Muziek & Concertagenda

Walk-in Concert Gouda Gouda, Zuid-Holland


Naam:
Walk-in Concert Gouda
Datum:
19 december 2012

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
19:00u - 22:00u
Omschrijving:

Een prachtig stadhuis, midden in een sfeervolle oude stad. Luisterrijk pianospel en harmonieuze harpklanken dalen op u neer als zachte sneeuwvlokjes. U kunt erbij zijn. Want één van de mooiste historische gebouwen van Nederland, het stadhuis van Gouda, opent haar deuren voor het Allure ‘’Walk-in Concert’’!

Kom daarom ook op 19 december naar Gouda. In drie authentieke zalen zal romantische kerstmuziek ten gehore gebracht worden. Laat u verrassen door o.a. het Con Allure Kamerorkest o.l.v. Martin de Deugd. Geniet van het luisterrijke pianospel op de prachtige witte vleugel door Lennart Morée. Laat u betoveren door harmonieuze harpklanken van Regina Ederveen en droom weg bij prachtige kerstliederen, gezongen door Lisanne Leeuwenkamp en het Ruach jeugd ensemble.

Om 19:00 uur ontvangen wij u graag voor een heerlijk vers kopje koffie met wat lekkers in de burgerzaal. (ingang aan de achterzijde van het stadhuis). Na een korte uitleg van de avond, splitst u zich op in drie groepen. Vervolgens trakteren wij u op drie unieke, sfeervolle concerten in drie prachtige zalen. Tussen de concerten door, verplaatst u zich naar de “volgende” zaal. Tijdens deze pauzes kunt u echter ook alle andere ruimtes van dit oude stadhuis bekijken. Deze zijn vanavond speciaal voor u opengesteld. Geniet van oude historische plekjes waar u normaal nooit komt, of verdiep u in de prachtige kunst die hier geëxposeerd is deze maand.

Adres:
Markt 1
Postcode:
2801 JG
Plaats:
Gouda (Boek overnachting in Gouda)
Dagje uit in Gouda | Activiteiten Zuid-Holland

Provincie:
Zuid-Holland

Thema:
Anders
Soort:
Klassiek (meer klassieke concerten)
Uitvoering:
Koor, Orkest en Solist(en)


Entreeprijs:
€ 29,50


Internetadres:
http://www.allureconcerten.nl
Email adres:
info apenstaartje allureconcerten.nl
Meer concerten:
Alle concerten van Jeugdkoor Ruach Katwijk.
Telefoon:
0622374595


Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2013-12-09 08:46:31

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.

Muziek voor Elkaar