Christelijke Muziek & Concertagenda

Kerstconcert Friendship Gospel Choir Baarn, Utrecht


Naam:
Kerstconcert Friendship Gospel Choir
Datum:
13 december 2013

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
20:00u - 22:00u
http://www.youtube.com/watch?v=1BDo0Yx5hhg
Omschrijving:

Voor de achtste achtereenvolgende keer organiseert het Friendship Gospel Choir een inspirerend Kerstconcert in Baarn. Op vrijdag 13 december 2013 vindt het feestelijke concert plaats in de Paaskerk.

Het Friendship Gospel Choir staat bekend om haar enthousiaste en inspirerende optredens. Vooral het Kerstconcert in Baarn wordt ieder jaar bezocht door een grote groep liefhebbers van de echte blackgospel muziek. Dit jaar heeft het Friendship Gospel Choir wederom het repertoire uitgebreid en verbeterd. Er staan nieuwe Christmas songs op het programma, maar ook een aantal bekende songs die de trouwe fans graag horen.
Zoals altijd ligt de lat hoog bij het Friendship Gospel Choir en u zult dan ook verrast zijn door de kwaliteit en diversiteit dat het programma biedt. A capella-songs, blackgospel met een klassiek tintje, authentieke, ‘oude’ blackgospel en moderne, up-tempo songs zullen elkaar afwisselen. En, zoals u bij de concerten van het Friendship Gospel Choir gewend bent, u zult niet stil blijven zitten maar mee zingen en mee swingen!
Het ruim 55 leden tellende koor - onder leiding van dirigente Edith Casteleyn - en de professionele vierkoppige band kijken uit naar een concert dat, zowel voor u als voor henzelf, een inspirerende ervaring zal zijn. U bent van harte welkom om deze avond mee te beleven.


Het concert vindt plaats op vrijdag 13 december 2013, 20.00 uur in de Paaskerk aan de Oude Utrechtseweg 2 te Baarn. De zaal is open vanaf 19.30 uur.
Kaarten kunt u bestellen via gretha@blackgospelmusic.nl, onder vermelding van uw naam, adres en woonplaats en het aantal gewenste kaarten.
Dit jaar zijn de toegangskaarten inclusief een consumptiebon. De toegangsprijs is in de voorverkoop €12,00 voor volwassenen en aan de deur kosten de kaarten €14,00. Voor kinderen tot 14 jaar kost een kaartje €9,00.

Voor meer informatie over het Friendship Gospel Choir: www.blackgospelmusic.nl

Adres:
Oude Utrechtseweg 4a
Postcode:
3743KN
Plaats:
Baarn (Boek overnachting in Baarn)
Dagje uit in Baarn | Activiteiten Utrecht

Provincie:
Utrecht

Thema:
Kerst
Soort:
Black Gospel (meer black gospel)
Uitvoering:
Koor
Doelgroep:
Alle leeftijden

Uitvoerenden:
Friendship Gospel Choir onder leiding van Edith Casteleyn. Muzikale begeleiding door Pat Winterdal, Leendert Dorst, Garry Francisco en Collin Matisse

Entreeprijs volwassenen:
€ 12,00
Entreeprijs kinderen:
€ 9,00

Rolstoeltoegankelijk:
Ja
Invalidentoilet:
Ja

Internetadres:
http://www.blackgospelmusic.nl
Email adres:
gretha apenstaartje blackgospelmusic.nl
Meer concerten:
Alle concerten van Friendship Gospel Choir.
Telefoon:
0640346134

Kaarten:
inclusief consumptie voorverkoop 12 euro, aan de zaal 14 euro kinderen 9 euro en

Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2013-12-04 17:58:55

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.

Muziek voor Elkaar