Christelijke Muziek & Concertagenda

Chorale kerstconcert met o.a. Madeline Bell Emmeloord, Flevoland


Naam:
Chorale kerstconcert met o.a. Madeline Bell
Datum:
14 december 2013

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
20:00u - u

Omschrijving:

De ‘Chorale Concert’ starring Madeline Bell is een bijzondere combinatie van zang, muziek en een koor. De wereldberoemde zangeres Madeline Bell wordt begeleid door musical director Dolf de Vries aan de vleugel en het Gospelkoor Reflection uit Tollebeek en tevens zangeres/pianiste Nienke Schoonmade.

Dolf de Vries heeft met Madeline Bell veelvuldig concerten gedaan tijdens gala’s, in theaters en concertzalen en op radio & TV. De chemie tussen Dolf en Madeline tijdens deze concerten en de mooie herinneringen aan ‘The New London Chorale’ inspireerden Dolf de Vries Musics voor dit buitengewone Chorale Concert.

Vanaf 19:30 uur is de kerk geopend. Op de klanken van organist Bart Abbes uit Emmeloord komen de bezoekers binnen. Hij speelt op het Willem van Leeuwenorgel uit 1955 dat de Nieuw Jeruzalemkerk rijk is. Hierna opent Burgemeester Van der Werff van gemeente Noordoostpolder dit buitengewone concert. Nienke Schoonmade uit Kraggenburg opent het kerstconcert met vier gevoelige nummers, waaronder 'Make you feel my love' van Adele en natuurlijk Halleluja. Nienke is met haar achttien jaar de jongste deelneemster aan het kerstconcert. Op achtjarige leeftijd begon zij met pianolessen. Na een aantal jaren kwamen hier ook zanglessen bij. Het allerleukste vindt ze het om het zingen te combineren met het pianospelen. Momenteel studeert ze in Groningen. Tijdens haar stage geeft ze iedere week een muziekles.

Meer informatie over (online) kaartverkoop vindt u op: www.bonnenkrant.nl/kerstconcert

Adres:
Cornelis Dirkszplein 10
Postcode:
8301AN
Plaats:
Emmeloord (Boek overnachting in Emmeloord)
Dagje uit in Emmeloord | Activiteiten Flevoland

Provincie:
Flevoland

Thema:
Kerst
Soort:
Gospel (meer gospelconcerten)
Uitvoering:
Piano en zang
Doelgroep:
Alle leeftijden

Uitvoerenden:
Madeline Bell - zang, Dolf de Vries - Piano, Gospelkoor Reflection - Zang, Nienke Schoonmade - Zang + piano, Bart Abbes - Orgel

Entreeprijs:
€ 26,00

Rolstoeltoegankelijk:
Ja

Internetadres:
http://www.bonnenkrant.nl/kerstconcert
Email adres:
online apenstaartje bonnenkrant.nl
Meer concerten:
Alle concerten van Ad Plaizier Sales Promotions.


Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2013-12-04 01:25:11

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.

Muziek voor Elkaar