Christelijke Muziek & Concertagenda

Kerstconcerten in Jan Vayne\'s Christmas Chapel Kampen, Overijssel


Naam:
Kerstconcerten in Jan Vayne\'s Christmas Chapel
Datum:
20 december 2013

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
16:00u - 18:00u
Omschrijving:

In zijn eigen St. Annakapel – omgetoverd tot Christmas Chapel - geeft Jan Vayne op vrijdag 20 december twee sfeervolle kerstconcerten. Die zitten boordevol meesterlijke improvisaties op bekende kerstliederen, samenzang en muzikale intermezzo’s.

Het succes van Jan Vayne’s Christmas Chapel – vorig jaar driemaal uitverkocht – vraagt dit jaar om een vervolg met twee identieke concerten. Natuurlijk is het allereerst genieten van het onnavolgbare pianospel van de bekende pianist.

[Kerstconcerten in Jan Vayne\'s Christmas Chapel]


Talenten
Jan Vayne geeft in zijn St. Annakapel ook graag andere talenten gelegenheid om te schitteren. Zo zingt het Kamper Vocaal Ensemble Kavóca in verschillende samenstellingen mooie liederen met daarbij een achtjarig operatalentje. Een zevenjarig meisje vertoont haar kunsten op de piano.

Kerstliederen
Uiteraard begeleidt Jan Vayne ook de samenzang van enkele bekende kerstliederen. Het publiek zit in de intieme kloosterkapel als het ware bij de meesterpianist thuis onder de kerstboom. Dat samen met een kop warme chocolademelk of glühwein en het feest is compleet.

Jan Vayne’s Christmas Chapel vindt plaats in de St. Annakapel aan de Broederweg 10 in Kampen. Aanvang kerstconcerten: 16.00 en 20.00 uur. Kinderen tot en met elf jaar en 65-plussers krijgen 12,50 euro korting op het middagconcert. Reserveringen: www.stannakapel.nl of 06-52051186.

Adres:
Broederweg 10
Postcode:
8261 GT
Plaats:
Kampen (Boek overnachting in Kampen)
Dagje uit in Kampen | Activiteiten Overijssel

Provincie:
Overijssel

Thema:
Anders
Soort:
Piano en Orgel (meer Piano en Orgel)
Uitvoering:
Koor, Orkest en Solist(en)


Entreeprijs:
Nog onbekend


Internetadres:
http://www.janvayne.nl
Email adres:
st.annakapel apenstaartje gmail.com
Meer concerten:
Alle concerten van Jan Vayne.


Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2013-11-27 14:13:06

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.

Muziek voor Elkaar