Christelijke Muziek & Concertagenda

Rejoising Christmas Vleuten, Utrecht


Naam:
Rejoising Christmas
Datum:
22 december 2013

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
18:30u - 20:00u
Omschrijving:

Ook dit jaar zal Gospelkoor Rejoice een feestelijk kerstconcert organiseren in Vleuten. Vorig jaar was het de eerste keer dat er een kerstconcert georganiseerd werd en de twee voorstellingen waren toen volledig uitverkocht. Mede door de goede reacties na afloop kon het niet uit blijven om ook dit jaar weer een kerstconcert te organiseren. RejoiSing Christmas krijgt dus een vervolg.

Het kerstconcert zal plaatsvinden op zondag 22 december 2013. We zingen deze avond een groot aantal nummers uit ons kerstrepertoire. We zingen mooie ballads en traditionele nummers afgewisseld met moderne gospelsongs met allen het thema Kerst. Uiteraard vragen we u waar mogelijk lekker met ons mee te zingen. We hopen met onze muziek het kerstverhaal aan iedereen te kunnen vertellen en samen te genieten van dit prachtige verhaal.

Het concert zal plaatsvinden in Theater Vleuterweide te Vleuten. Wij verzorgen twee concerten, om 18.30 uur en 20.30 uur. De toegangsprijs is € 5,-. Wilt u dit concert/event niet missen, bestel dan nu kaarten via kaartverkoop@gospelkoorrejoice.nl of via tel nr 06-42865665. Kaarten zijn ook verkrijgbaar bij Annie's Bloemenwinkel, Stationsstraat 53 te Vleuten en Theater Vleuterweide via www.theatervleuterweide.nl . Op de avond zelf kunt u, indien nog beschikbaar, ook kaarten kopen aan de deur.
Gospelkoor Rejoice bestaat uit een groep enthousiaste mensen met vooral een gemeenschappelijke passie, namelijk muziek maken. Al vanaf 1974 wil Gospelkoor Rejoice met deze muziek een boodschap uitdragen, de boodschap van Gods liefde en blijvend verbond met onze wereld. In de afgelopen 39 jaar is Gospelkoor Rejoice gegroeid tot een koor met een eigen geluid en goede reputatie in de regio en daarbuiten. Rejoice treedt regelmatig op in kerkdiensten, geeft concerten en gaat zo nu en dan op tournee in binnen- en buitenland om haar muziek zo wijd mogelijk te verspreiden.
Gospelkoor Rejoice wordt speciaal voor dit concert begeleid door een negenkoppige band bestaande uit drums, basgitaar,gitaar, toetsen,piano en een strijkkwartet. Zowel de band als het koor staan onder leiding van dirigent Leon van Veen.
Meer informatie over Gospelkoor Rejoice kunt u vinden op onze website: www.gospelkoorrejoice.nl

Adres:
Burchtpoort 5
Postcode:
3452MD
Plaats:
Vleuten (Boek overnachting in Vleuten)
Dagje uit in Vleuten | Activiteiten Utrecht

Provincie:
Utrecht

Thema:
Kerst
Soort:
Gospel (meer gospelconcerten)
Uitvoering:
Koor, Orkest en Solist(en)
Doelgroep:
Alle leeftijden

Uitvoerenden:
Gospelkoor Rejoice

Entreeprijs volwassenen:
€ 5,00
Entreeprijs kinderen:
€ 5,00


Internetadres:
http://www.gospelkoorrejoice.nl
Email adres:
kaartverkoop apenstaartje gospelkoorrejoice.nl
Meer concerten:
Alle concerten van Gospelkoor Rejoice.
Telefoon:
0642865665


Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2013-11-15 21:47:04

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.

Muziek voor Elkaar