Christelijke Muziek & Concertagenda

Concert Bond tegen vloeken Ede, Gelderland


Naam:
Concert Bond tegen vloeken
Datum:
16 november 2013

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
19:30u - 21:00u
http://www.youtube.com/watch?v=vrkYeA2mF2U&feature=youtu.be&a
Omschrijving:

De Bond tegen vloeken organiseert D.V. op zaterdag 16 november 2013 een veelbelovend concert bij Johannus Orgelbouw te Ede.

De jonge talentvolle Barneveldse organist Gert van Hoef zal het orgel en de vleugel in de Feike Asma-zaal bespelen. Ook is er ruimte voor samenzang.

Gert van Hoef zal een gevarieerd programma ten gehore brengen. Het concert begint om 19.30 uur (inloop vanaf 19.00 uur). De toegang is gratis. Er wordt een collecte gehouden voor de Bond tegen vloeken. Adres: Johannus Orgelbouw, Keplerlaan 2, 6716 BS, Ede.

Gert van Hoef is op 17 juni 1994 geboren in Barneveld. Hij groeide op zonder zich bezig te houden met muziek. Pas op 13-jarige leeftijd ontdekte hij het orgel en ontving hij zijn eerste orgellessen van zijn opa. Al snel bleek Gert zeer talentvol. Hij ontving lessen van Herman van Vliet. In 2010 won hij het Feike Asma concours. Sinds dit studiejaar studeert hij aan het Conservatorium in Den Haag.

Vloek- en scheldwoorden zijn lelijk! Gods Naam is heilig en respect richting de medemens is belangrijk. De Bond tegen vloeken wil Nederland mooier maken wat betreft taalgebruik.

Adres:
Keplerlaan 2
Postcode:
6716 BS
Plaats:
Ede (Boek overnachting in Ede)
Dagje uit in Ede | Activiteiten Gelderland

Provincie:
Gelderland

Thema:
Anders
Soort:
Orgel (meer orgelconcerten)
Uitvoering:
Piano en orgel


Entreeprijs:
Gratis

Rolstoeltoegankelijk:
Ja
Invalidentoilet:
Ja
Lift:
Ja

Internetadres:
http://www.bondtegenvloeken.nl
Email adres:
frans apenstaartje bondtegenvloeken.nl
Meer concerten:
Alle concerten van Gert van Hoef.
Telefoon:
0318 - 512002


Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2013-11-07 10:57:45

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.

Muziek voor Elkaar