Christelijke Muziek & Concertagenda

Najaarsconcert 2013 Wateringen, Zuid-Holland


Naam:
Najaarsconcert 2013
Datum:
14 december 2013

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
19.30u - 20.30u
Omschrijving:

Een schitterend concert wordt gegeven op zaterdag 14 december 2013 om 19.30 uur in de N-H Kerk aan het Plein in Wateringen. Met medewerking van o.a. de zangeressen Teni Hijink en Amy Garado , trompettist Harry den Besten, organisten Andre Kraaijenveld en Pim Kruithof en nog enkele andere deelnemers. Ook is er samenzang. Het beloofd een heel divers concert te worden. De toegang is gratis.
Bij binnenkomst staat er een kopje koffie voor u klaar en krijgt u een programmaboekje met een nummer t.b.v de tombola. Tijdens deze avond wordt ook de trekking van de grote verloting bekend gemaakt. Met loten gekocht vóór 12 december 2013 doet u mee aan een grote verloting met mooie prijzen.
Loten voor de grote verloting zijn verkrijgbaar bij: Jan de Bruijn, tel. 0174-295320, Gerda Hollebrandse, tel. 0174-298967. Ook de Chr. boekwinkel “De Smidse” aan het Plein in Wateringen verkoopt loten. De opbrengst van de lotenverkoop is dit jaar specifiek bestemd voor het orgelklavier van het alom bekende Bätz-Witte orgel dat N-H Kerk siert.
Zie voor meer informatie www.hervormdegemeentewateringen.nl.

Adres:
Plein 9 in Wateringen
Postcode:
2291 CA
Plaats:
Wateringen (Boek overnachting in Wateringen)
Dagje uit in Wateringen | Activiteiten Zuid-Holland

Provincie:
Zuid-Holland

Thema:
Anders
Soort:
Anders (meer concerten)
Uitvoering:
Anders


Entreeprijs volwassenen:
Gratis
Entreeprijs kinderen:
Gratis

Rolstoeltoegankelijk:
Ja
Weer:
Overdekt

Meer concerten:
Alle concerten van Teni Hijink.


Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2013-11-02 13:51:42

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.

Muziek voor Elkaar