Christelijke Muziek & Concertagenda

REMCO HAKKERT met SPRING Putten, Utrecht


Naam:
REMCO HAKKERT met SPRING
Datum:
2 november 2013

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
20:00u - 22.30u
http://www.youtube.com/watch?v=mDexmQxG49E
Omschrijving:

HYMNS&AANBIDDING; REMCO HAKKERT IN CONCERT, SPRING CHOIR&BAND
Remco Hakkert trekt weer met zijn leger zangers, zijn koor Spring uit Voorthuizen en band door het land. Zoals in 2 kronieken 20 staat: Zij trokken als een leger van zangers voor de bewapende legermacht uit, de glorie prijzend met de woorden: Loof de HEER, eeuwig duurt Zijn trouw.
Ook dit najaar gaan de oude hymns, door Remco in een ‘nieuw jasje ’gestoken en begeleid door zijn diepe warme stem en pianospel, herleven tijdens de concertavonden. De mooie oude hymns, aanbiddingsliederen, liederen van dankbaarheid en (black)gospelnummers gezongen door Spring geven de concerten een afwisselend karakter. Remco zingt zijn eigen rustige, intieme solonummers. Een rustpunt tijdens de concerten.
Het lied 10.000 redenen, welke ook de titel is van de nieuwe CD die eind oktober uitkomt, word tijdens de concertavond gezongen. Een lied waarin we zingen: Mijn dag begint met een lied voor U. HEER, wat er ook gebeurt en wat mij mag overkomen, laat mij nog zingen tot de avond valt. Heer, vol geduld toont U ons Uw liefde. Uw Naam is groot en Uw hart is zacht. Van al U goedheid wil ik blijven zingen; tienduizend redenen tot dankbaarheid.
Vindt u het fijn om met ons deze avond te zingen voor onze Koning en te luisteren naar Remco en het koor Spring die begeleid worden door de band kunt u tickets reserveren via de website: www.remcohakkert.nl of bel: 06-83401808. Ook kunt u uw tickets kopen bij de voorverkoopadressen. Alle voorverkoopadressen kunt u vinden op Remco’s website.

Concertdata
19 oktober Christengemeente, Breedeway 1 in Hardinxveld
2 november Gereformeerde kerk, Achterstraat 39 in Putten
23 november Hervormde Gemeente De Hoeksteen, Goudplevier 103 in IJsselmuiden

Adres:
Achterstraat
Plaats:
Putten (Boek overnachting in Putten)
Dagje uit in Putten | Activiteiten Utrecht

Provincie:
Utrecht

Thema:
Anders
Soort:
Gospel (meer gospelconcerten)
Uitvoering:
Solist(en)


Entreeprijs:
€ 13,50


Internetadres:
http://www.remcohakkert.nl
Email adres:
erwin.doest apenstaartje shadach.nl
Meer concerten:
Alle concerten van Remco Hakkert.
Telefoon:
06-83401808


Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2013-10-06 16:44:09

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.

Muziek voor Elkaar