Christelijke Muziek & Concertagenda

Revelation Celebration 25 jaar !! Veenendaal, Utrecht


Naam:
Revelation Celebration 25 jaar !!
Datum:
12 oktober 2013

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
20u - 22u
Omschrijving:

Veenendaal - Gospelkoor Revelation viert haar 25-jarig bestaan met een Een kwart eeuw geleden ging Revelation van start met een groep enthousiaste mensen en telde het koor onder leiding van Adrie Okker al snel ruim 100 leden. Vervolgens hebben de dirigenten Peter Koetsveld, Maarten Wassink, Heidy Biersteker, Wibo Hijink en Paula Ludden het koor begeleid en inmiddels staat Revelation sinds september 2007 onder leiding van Harold Schonewille. Het koor telt momenteel zo'n 50 enthousiaste leden tussen de 20 en 50 jaar - sommige leden zijn zelfs al 25 jaar lid van het koor! - en wordt begeleid door een eigen band die het geheel muzikaal ondersteunt.

Hoogtepunten
De afgelopen 25 jaar werd in vele kerken en zalen zingend het evangelie van Jezus Christus bij de mensen gebracht. Hoogtepunten waren onder andere de tour door Polen en Duitsland, de musical Job, de programma's "De Reünie", "Compleet", "OverLeven" en het kerstprogramma "Kerst Broodnodig", waarbij zelfs een eigen film werd opgenomen. Alle door Revelation uitgevoerde programma's worden geschreven door leden van het koor en geven d.m.v. sketch en toneel een eigentijdse touch aan de optredens. Ook doet Revelation momenteel mee met het online korenproject 'Nederland zingt steeds beter'. De winnaar van het project mag optreden tijdens de Nederland Zingt-dag 2014.

Het jubileumconcert wordt een vrolijke Celebration, waarbij er onder leiding van dirigent Harold Schonewille en de eigen band een muzikale terugblik wordt gebracht op de afgelopen 25 jaar. Het concert is gratis toegankelijk en iedereen wordt van harte uitgenodigd om elkaar en (oud)koorleden na afloop te ontmoeten onder het genot van een drankje.

Het concert vindt plaats in de Bethelkerk aan het Spanjaardsgoed in Veenendaal en begint om 20.00 uur, de kerk is vanaf 19.30 uur open. Meer informatie: www.gospelkoor-revelation.nl.

Adres:
Spanjaardsgoed 7
Postcode:
3901 HC
Plaats:
Veenendaal (Boek overnachting in Veenendaal)
Dagje uit in Veenendaal | Activiteiten Utrecht

Provincie:
Utrecht

Thema:
Jubileum
Soort:
Gospel (meer gospelconcerten)
Uitvoering:
Koor
Doelgroep:
Alle leeftijden


Entreeprijs volwassenen:
Gratis
Entreeprijs kinderen:
Gratis

Rolstoeltoegankelijk:
Ja
Weer:
Overdekt
Invalidentoilet:
Ja

Internetadres:
http://www.gospelkoor-revelation.nl
Meer concerten:
Alle concerten van Gospelkoor Revelation.


Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2013-09-23 10:10:32

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.

Muziek voor Elkaar