Christelijke Muziek & Concertagenda

Eenmalig concert Kapelle, Zeeland


Naam:
Eenmalig concert
Datum:
16 december 2013

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
19:30u - 21:30u
http://www.youtube.com/watch?v=dN6mfg0kgv4&feature=player_embedded
Omschrijving:

Latvian Voices, een koor van wereldklasse, brengt de bezoeker op 16 december in de kerstsfeer
Het vrouwenensemble ‘Latvian Voices’ is afkomstig uit Letland, een land waar het beoefenen van muziek zowel instrumentaal als vocaal, op een zeer hoog niveau staat. De Latvian Voices opgericht in 2009 zijn stuk voor stuk zangeressen met een voltooide conservatoriumopleiding. In hun nog korte bestaan als koor groeit de vraag voor het geven van concerten over de hele wereld enorm. In 2012 zijn zij bij de World Choir Games in Cincinnati wereldkampioen a capella koor geworden. Dit jaar hebben ze ondermeer concerten verzorgd in Amerika, Duitsland, Italië en Zwitserland.
Zij vormde afgelopen zomer het hoogtepunt tijdens het Internationale Korenfestival in Riga met zo’n 15.000 deelnemers van over de hele wereld. In september maakt het koor een tournee door Korea waarna ze in oktober te gast zijn in Brussel voor leden van het Europees Parlement.
Het koor heeft een zeer breed repertoire waarbij men met het grootste gemak overgaat van werken van Bach naar Letse Volksliederen en even later jazz getinte composities. Uiteraard beschikken zij ook over een uitgebreide keuze aan kerstmuziek. Het koor heeft alle elementen in zich om de bezoekers aan het concert in de juiste sfeer te brengen van de decembermaand

Entree: € 10,00 . Kaartverkoop vanaf 19.00 uur aan de ingang van de kerk. Wilt u zeker zijn van een plaats voor dit unieke concert, mail dan naar chamu020@planet.nl of a.papendorp@gmail.nl. Ook telefonisch reserveren is mogelijk via 06-24911157

Adres:
Hervormde Kerk
Postcode:
4421AB
Plaats:
Kapelle (Boek overnachting in Kapelle)
Dagje uit in Kapelle | Activiteiten Zeeland

Provincie:
Zeeland

Thema:
Kerst
Soort:
Klassiek (meer klassieke concerten)
Uitvoering:
Zanggroep
Doelgroep:
Alle leeftijden

Uitvoerenden:
Vrouwenensemble Latvian Voices

Entreeprijs volwassenen:
€ 10,00
Entreeprijs kinderen:
€ 10,00

Weer:
Overdekt

Email adres:
a.papendorp apenstaartje gmail.com
Meer concerten:
Alle concerten van Holland Tour Latvian Voices.
Telefoon:
06 24911157

Kaarten:
bestellen via 06-24911157 en voor aanvang

Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2013-09-13 15:59:45

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.

Muziek voor Elkaar