Christelijke Muziek & Concertagenda

Benefietconcert met Oegandees kinderkoor Alblasserdam, Zuid-Holland


Naam:
Benefietconcert met Oegandees kinderkoor
Datum:
28 september 2013

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
19:30u - 21:30u

Omschrijving:

Zaterdag 28 september organiseert de Uganda Child Care Foundation (UCCF) een benefietconcert waarvan de opbrengst bestemd is voor projecten in het zuiden van Oeganda.
UCCF is een jonge en dynamische stichting die concrete hulp biedt vanuit een christelijk perspectief door o.a. een kind sponsoring programma.

Tijdens deze avond wordt er opgetreden door Mwangaza en Amazing Kids & Teens.

Kinderkoor Mwangaza bestaat uit 20 (wees)kinderen afkomstig uit Oeganda; Het woord ‘Mwangaza’ komt uit het Swahili en betekent: ‘stralend licht’. Elk optreden is een kans om hun hartverscheurende verhaal te vertellen. Een podium om te getuigen van hun droom, hun hoop. Met als doel een hopeloos heden om te buigen tot een hoopvolle toekomst.
Mwangaza komt dit jaar voor de vierde keer naar Nederland voor een spectaculair optreden met zang, dans, traditionele Afrikaanse drums en kleding.

Amazing Kids & Teens zijn twee enthousiaste groepen kinderen en tieners die in een spetterende show met zang, dans en drama over God vertellen.
De groepen staan onder leiding van Gert-Jan & Hanneke Scherff. Ze schrijven zelf de liedjes en sketches die passen bij deze tijd en aansluiten bij de kinderen.

Het concert vindt plaats in het gebouw van Jozua, Ampèrestraat 4, Alblasserdam en begint om 19:30 uur. De entree is gratis, er wordt een collecte gehouden voor UCCF.

Adres:
Ampèrestraat 4
Postcode:
2952 AA
Plaats:
Alblasserdam (Boek overnachting in Alblasserdam)
Dagje uit in Alblasserdam | Activiteiten Zuid-Holland

Provincie:
Zuid-Holland

Thema:
Anders
Soort:
Anders (meer concerten)
Uitvoering:
Meerdere koren


Entreeprijs volwassenen:
Gratis
Entreeprijs kinderen:
Gratis

Rolstoeltoegankelijk:
Ja
Weer:
Overdekt
Invalidentoilet:
Ja
Lift:
Ja

Internetadres:
http://www.uccf.nl/Mwangaza/Mwangaza-2013.aspx
Meer concerten:
Alle concerten van Mwangaza.


Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2013-09-08 19:52:18

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.

Muziek voor Elkaar