Christelijke Muziek & Concertagenda

Feestelijk Zomerconcert met Noortje en Harm Ommen, Overijssel


Naam:
Feestelijk Zomerconcert met Noortje en Harm
Datum:
19 juli 2013

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
20.00u - 22.00u
http://www.youtube.com/watch?v=AswygNY90z0
Omschrijving:

Op vrijdag 19 juli geven panfluitiste Noortje van Middelkoop en organist Harm Hoeve een Zomers Concert in de Grote Kerk van Ommen. Ze spelen een vrolijk en toegankelijk programma voor jong en oud.

Noortje van Middelkoop is als panfluitiste bekend in binnen- en buitenland. Zij geeft instrumentale optredens met orgel en piano en werkt mee aan koorconcerten en diverse cd opnamen. Noortje maakte concertreizen door Europa, Canada, Amerika en Australië. Naast het geven van concerten organiseert zij drie maal per jaar Panfluit Workshop Dagen voor panfluitspelers, van beginners tot ver gevorderden.

Harm Hoeve is een veelgevraagd organist, zowel als begeleider bij koren als solistisch bij orgelconcertseries. Ook hij maakte vele reizen naar het buitenland om zijn sprankelende orgelspel ten gehore te brengen. Harm speelt orgel en piano, heeft een eigen lespraktijk en is dirigent van een viertal koren. Daarnaast schrijft hij bladmuziek voor orgel en koren.

Noortje en Harm werken al vele jaren samen. Ze geven optredens met panfluit, orgel en piano en zijn hierdoor goed op elkaar ingespeeld. Hun repertoire is veelzijdig en virtuoos en ze brengen dit in een ontspannen en spontane samenwerking. Noortje en Harm hebben samen vier cd’s opgenomen, waaronder hun laatste cd “Festivo”.

In de sfeervolle Grote Kerk van Ommen nemen Noortje en Harm u mee in zomerse klanken op panfluiten, orgel en piano. Naast klassieke werken van Handel, Mozart, Verdi en Rutter kunt u ook luisteren naar muziek ter gelegenheid van de troonswisseling dit jaar. Verder spelen Noortje en Harm een aantal bewerkingen van bekende geestelijke liederen, eigentijdse werken en folklore muziek.

Het concert begint om 20.00 uur. Kaarten zijn vanaf 19.15 uur verkrijgbaar aan de kerkzaal (Kerkplein 1). Toegang is € 10 voor volwassenen en € 5 voor kinderen t/m 16 jaar. Gezinskaarten kosten € 30 (maximaal 2 volwassenen). Er is ook een cd tafel aanwezig.
Meer informatie: www.noortjevanmiddelkoop.nl & www.harmhoeve.nl

Adres:
Grote Kerk, Kerkplein 1
Postcode:
7731 CS
Plaats:
Ommen (Boek overnachting in Ommen)
Dagje uit in Ommen | Activiteiten Overijssel

Provincie:
Overijssel

Thema:
Anders
Soort:
Anders (meer concerten)
Uitvoering:
Instrumentaal
Doelgroep:
Alle leeftijden
Anders:
Klassiek, geestelijk, folk en nieuwe muziek

Uitvoerenden:
Noortje van Middelkoop - panfluit
Harm Hoeve - orgel en piano

Entreeprijs volwassenen:
€ 10,00
Entreeprijs kinderen:
€ 5,00

Rolstoeltoegankelijk:
Ja
Weer:
Overdekt

Internetadres:
http://www.noortjevanmiddelkoop.nl
Email adres:
noortjevanmiddelkoop apenstaartje hetnet.nl
Meer concerten:
Alle concerten van Noortje van Middelkoop.

Kaarten:
Gezinskaart kost € 30 (maximaal 2 volwassenen)

Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2013-07-16 11:59:33

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.