Christelijke Muziek & Concertagenda

Iris Hond - piano Rhenen, Utrecht


Naam:
Iris Hond - piano
Datum:
14 september 2013

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
20:15u - 22:00u
Omschrijving:

Iris vindt het belangrijk om het grotere publiek direct te confronteren met klassieke muziek. De drempel naar klassieke muziek moet naar beneden vindt ze. Vaak vinden mensen klassieke muziek hartstikke mooi, maar gaan ze gewoon niet zo snel naar een klassiek concert.
Iris Hond wist al op heel jeugdige leeftijd dat de piano haar leven zou gaan bepalen. Niet alleen omdat ze veel van muziek hield of het erg leuk vond om te spelen. Nee, het ging bij haar veel verder. Pianospelen stond voor haar gelijk aan eten, drinken en slapen: doe het een paar dagen niet en je wordt ziek. Al tijdens haar studie trad Iris tot diep in de nacht op in kroegjes, waar ze een publiek, dat normaliter nooit naar een klassiek concert zou gaan, wist te betoveren met de klanken van Franz Liszt. Ook speelde ze voor groepen kinderen op scholen, zalen vol jonge hiphoppers en op straat voor en met daklozen. Afgelopen jaar was ze te zien als vaste pianiste in het televisieprogramma ‘De Tiende van Tijl’, een programma over klassieke muziek gepresenteerd door Tijl Beckand. Het programma werd vol lof ontvangen.

Adres:
Kerklplein 1
Postcode:
3911 LE
Plaats:
Rhenen (Boek overnachting in Rhenen)
Dagje uit in Rhenen | Activiteiten Utrecht

Provincie:
Utrecht

Thema:
Anders
Soort:
Piano (meer pianoconcerten)
Uitvoering:
Solist(en)


Entreeprijs volwassenen:
€ 19,00
Entreeprijs kinderen:
€ 10,00

Rolstoeltoegankelijk:
Ja
Weer:
Overdekt
Invalidentoilet:
Ja

Internetadres:
http://www.klassiekaanderijn.nl
Meer concerten:
Alle concerten van Iris Hond.

Kaarten:
www.klassiekaanderijn.nl

Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2013-07-11 21:55:07

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.