Christelijke Muziek & Concertagenda

Martin Mans en band, Jan Vayne en Petra Berger in concert Rijnsburg, Zuid-Holland


Naam:
Martin Mans en band, Jan Vayne en Petra Berger in concert
Datum:
17 augustus 2013

Dit concert is al voorbij!

Tijd:
20:00u - 22:15u
Omschrijving:

Martin Mans en band in Rijnsburg
Zaterdagavond 17 augustus zal op het Burg. Koomansplein in Rijnsburg een bijzonder concert plaatsvinden. Een geweldige avond die door grote namen zal worden gevuld. Organist Martin Mans, met de Martin Mansband, pianist Jan Vayne en zangeres Petra Berger zullen een Night of the Proms achtige sfeer neer zetten.

Kaartverkoop
Voor deze bijzondere avond moet je entree kaarten kopen. De verkoop is gestart.
In Rijnsburg kunt u bij Topslijter de Gulle Bottelier en schoenenwinkel Van Haastrecht terecht. In Katwijk liggen kaarten te koop bij Het Baken aan de Secr. Varkevisserstraat. Bij deze winkels kosten de kaarten € 12,50. Bent u lid van Oranje Vereniging Rijnsburg, dan kunt u entreekaartjes kopen met € 2,50 korting. Dit kan alleen in het OranjeHonk in de Kerkstraat in Rijnsburg. Zaterdag 29 juni tussen 10 en 12 kunt u terecht. Andere data volgen zo spoedig mogelijk. Via website www.ovrijnsburg.nl houden wij u op de hoogte. U kunt kaarten ook digitaal bestellen via de website www.martinmans.nl.

Programma
U kunt vanaf 19.00 uur zelf een plekje zoeken. De muzikale avond start om 20.00 uur met een opwarmer van de FloraBrass. Zij zullen het publiek klaarstomen voor de muzikale gasten van deze avond. Om 20.30 uur zullen de drie grote namen het podium betreden. Martin Mans speelt orgel en piano, Jan Vayne speelt op de piano en Petra Berger zal hierbij zingen. De band van Martin Mans bestaat uit een trompettist, saxofonist, slagwerk en zang. Zij hebben wel vaker samen optredens. De muziek die zij gaan maken is van Klassiek tot Populair, dit in een mix met elkaar. Er zullen meezingers worden gespeeld, waar u dus lekker op mee kunt zingen maar er zal ook muziek te horen zijn, waar u luisterend van zult genieten. De avond zal tot ongeveer 22.15 uur duren. Er is geen pauze halverwege. Een avond die in muzikale termen; Night of the Proms, Klassiek meets Pop genoemd word.

Plek zat?
Het Burg. Koomansplein zal in zijn geheel worden afgesloten, zodat het een besloten concert zal zijn. Een podium wordt opgebouwd zoals dat hoort. Een ware licht- en geluidsensatie zal worden neergezet. De tribunes kunnen worden gebruikt, maar ook op het plein voor de tribunes zullen stoelen worden geplaatst. Zo is er heel veel plaats voor bezoekers van dit unieke concert.

Vuurwerk
Na afloop van het concert zal als vanouds langs het Oegstgeester Kanaal het vuurwerk ontstoken worden. Oranje Vereniging Rijnsburg nodigt iedereen uit om hier naar te komen kijken.

Adres:
Burg. Koomansplein 1
Postcode:
2231 DA
Plaats:
Rijnsburg (Boek overnachting in Rijnsburg)
Dagje uit in Rijnsburg | Activiteiten Zuid-Holland

Provincie:
Zuid-Holland

Thema:
Anders
Soort:
Orgel (meer orgelconcerten)
Uitvoering:
Populair Klassiek


Entreeprijs:
€ 12,50

Rolstoeltoegankelijk:
Ja

Internetadres:
http://www.ovrijnsburg.nl
Email adres:
secretaris apenstaartje ovrijnsburg.nl
Meer concerten:
Alle concerten van Martin Mans.


Dit concert is toegevoegd of gewijzigd op 2013-07-03 11:57:05

Deze gegevens zijn aangeleverd aan Christelijke Concertagenda. Wij kunnen de juistheid niet garanderen: Controleer altijd de gegevens voordat u naar het concert gaat.

Muziek voor Elkaar